Коли Свекруха Заявила, Що У Неї Є Докази, Що Моя Дочка Не Від Її Сина, Я Вирішила Як Слід Помститися Їй

ПОЛИТИКА

Я багато чула історій про материнську любов свекрухи до її невістки, і я завжди мріяла, що свою свекруху я теж буду кликати мамою. Ось тільки сталося все зовсім навпаки. Я не сподобалася свекрусі з самого першого дня знайомства. Причини я так і не дізналася, але в її принципах було те, що я огидна господиня, nогана дружина і ще буду nоганою матір’ю. З огляду на всю її ненависть до мене, можна було зрозуміти, що разом нам нормально не жити, але ж після весілля саме в будинок свекрів я і переїхала.

Свекор був до мене дуже навіть добрий, намагався заспокоювати свою дружину іноді, коли та з ланцюга, здавалося, зривалася. Критики кожного мого подиху від свекрухи я, як і мій чоловік, не витримали, і незабаром переїхали. Але це не зупиняло свекруху іноді приходити до нього додому і знову чіплятися до мене. Кількість причіпок збільшилася, коли я нарешті наро дила нашу першу дочку. Ніночка наро дилася на тиждень раніше терміну, і це якимось чином послужило причиною для свекрухи, вважати, що я дочку нагуляла.

З онукою вона навіть не спілкувалася, що не скажеш про свекра, який дуже сильно любив внучку і не відходив від неї ні на метр. І ось одного разу, свекруха прийшла до нас додому, вся зла, і заявила, що з волосом дочки вона зробила тест Д НК, і дочка не має ніякого відношення до її сина. Від цього у мого чоловіка аж почався істеричний сміх, але заради задоволення своєї матері, він вирішив зробити повторний тест, де несподівано для свекрухи виявилося, що, дитина то її сина… Тоді-то ми з чоловіком і перестали звертати якусь увагу на неї. Бідна жінка на старості років з глузду з’їхала.