Мама Втомившись Від Безхребетного Чоловіка І На Хабної Свекрухи Пішла Назад До Батьків, І Лише Тоді Дізналася, Що Чекає Дитину

ПОЛИТИКА

Шлюб моїх батьків тривав лише три місяці. Вони відразу після весілля стали жити з батьками батька. До мами свекруха дуже чіплялася. А тато її зовсім не підтримував, завжди був на боці матері, тому мати незабаром не витримала і з’їхала назад до батьків. Тільки вдома виявила, що ваrітна. Так на світ з’явився я. Ростила мене мама одна. Я в дитинстві трохи побоювався питати про тата, адже підозрював, що мама засмутитися. Але потім все-таки зважився. Мені було близько семи. Мама цілу хвилину для мене якось дуже уважно подивилася, а потім сказала, що ми поїдемо познайомитися.

Я тоді дуже зрадів, всю ніч фантазував цю заповітну зустріч. Мені здавалося, що там мене чекають. Ми дві години їхали в автобусі на інший край міста, але весь цей час я сидів тихіше води, нижче трави. Коли ми увійшли в будинок, бабуся нас побачила і почала кричати. Тата вдома не було. Вона маму ображала і звинувачувала в тому, що вона хоче мене повісити на батька. Коли ми поїхали назад, мама мені сказала: — Більше я про нього від тебе чути не хочу. І я мовчав. Батька знав тільки з фотографій. Я виріс, закінчив школу, потім інститут, знайшов неnогану роботу, зустрів любов.

Ми з Тетяною зіграли скромне весілля у вузькому колі друзів і родичів. Таня знала історію моєї сім’ї і мене трохи шко дувала, сама вона виросла в повній сім’ї. Ми зустрілися з батьком якось виnадково на ринку. Я його відразу впізнав. Він мене запросив у гості до себе. У нього була інша сім’я. Провели час відмінно. Мати тоді була хво ра, була дуже слабкою, тому я нічого їй не сказав. На жаль, її незабаром не стало. З батьком я поспілкувався всього два роки, потім і він пішов на той світ. Але з його другою сім’єю ми досі підтримуємо зв’язок.