Коли свекруха сестри сказала, що проблеми її сина не її проблеми, я зрозуміла, що треба діяти. Вона розуміла, що настав час рятувати сестру

ПОЛИТИКА

У мене є сестра, Марина. Вона дуже добра і щира дівчина. Ось на її тлі я завжди здавалася хитреньким і підступним дівчиськом. Все б нічого, але моя Маша вийшла заміж за Олега. Вже за два роки сімейного життя Олег втратив роботу і благополучно пересів на шию дружини. З Машею та Олегом жила і свекруха сестри. Точніше сказати, молодята жили з батьками нареченого, поки самі накопичували на власне житло. Ось так все і призвело до того, що сестра з сином почали жити на «дитячі» гроші, зять взагалі не напружувався, а свекруха Машки говорила, мовляв, проблеми дорослого сина – не її проблеми, і задоволено поїдала солодощі за обидві щоки на очах у онука. До того моменту я вже встигла перебратися до Молдови, де знайшла собі чудову роботу і потихеньку увійшла у тутешній темп життя.

Дізнавшись, у якому стані перебуває сестра, а також дізнавшись у батьків, що вона вже від безвиході просить грошей у них, я вирішила покликати сестру до себе, хоча й не враховувала те, що вона піде на такий серйозний ризик за її мірками. Наступного ж сестра висловила всі свої невдоволення свекрусі та чоловікові, зібрала свої речі, речі племінника і перебралася до мене. Тут я свою Машеньку влаштувала на хорошу роботу, допомагала їй на початку з сином, а потім вона сама почала вливатися у це життя, а через рік познайомилася у своєму офісі з Траяном, який активно за нею доглядав. Зазначу, що за весь цей час Олег та його мати жодного разу не поцікавились своїм сином та онуком. Але це не суть. Нам їхня увага і не потрібна була зовсім… Так ось.

Траян одразу закохався не тільки в Машку, а й у мого племінника, якого загалом було важко не любити. Він дуже вихований, розумний та цікавий хлопчик. Так ось Маша і Траян зараз живуть разом, чекають на появу своєї доньки. Мати нашого нового зятя активно допомагає Маші з домашніми обов’язками, хоч і живе окремо, і із задоволенням сидить із племінником, коли його батьки проводять вечори разом. Рік тому Олег дав про себе знати. Він зв’язався до Маші і запропонував їй повернутися до нього з умовою, що він зі своєю мамою піклуватиметься про сина, а я залишуся тут і допомагатиму сестрі звідси, щоб вона ні чого не потребувала. Колишній зять був здивований, що Маша не погодилася на таку пропозицію, але це вже його nроблема. Зараз ми всі щасливо живемо і радіємо блискучим очам Машки. Моя сестричка варта цього.