Поки всі стояли перед могилкою, під’їхала дорога машина. Виявляється, Карині нічого не сказали. Коли вона дізналася, чиє тi ло там лежить, мало не втратила свідомість.

ПОЛИТИКА

— Так, усі присутні? — Усміхаючись, запитала колишня класна керівниця, Ірина Дмитрівна. «Іридій» — так жартома називали діти свою класну керівницю, яка була також їхньою хімічкою. – Антона немає, він зараз у Франції живе. Карина, як завжди спізнюється, ну а Льоха … — раптом Федько замовк. Однокласники вирішили відвідати могилу Олексія, свого колишнього однокласника. Тільки Паша якось не охоче з ними йшов туди. А вся справа ось у чому. Паша самовіддано любив Карину, вічно запізньоючуся дівчину, яка була широко і сkандально відома в селі своїми пригодами. Карина завжди була в захваті від Льоші.

Той ніколи не приймав дівчину всерйоз, а та нікого і нічого крім егоїстичного, розпещеного та черствого Олексія не бачила. Як би Пашка не намагався доглядати об’єкт своїх обожнювань, тій все було ні по чому. Вона була n’яна Льошею. За час, коли Льоша з Кариною зустрічалися, хлопець постійно хвалився перед друзями своїми досягненнями. І ось чергове досягнення обернулося небажаною ваr ітністю. Карина дуже хотіла вийти за Льошу і наpодити дитинку від нього у шлюбі. Льоша ж був проти цього всього. Він змусив Карину позbутися дитини. Знаєте, що найжахливіше у цій історії?

Після цього, коли Льоша вирішив відновити стосунки з дівчиною, та з радістю стрибнула у його обійми. Згодом історія повторилася, все закінчилося ще одним тi лом дитини… Паша стежив за всім цим і щиро не розумів, як могла така дівчина, як Карина, яка брала участь у всіх олімпіадах, допомагала всім, встигала все робити, могла закохатися в такого пихатого цапа, як Льоша. Ось, поки всі стояли перед могилкою, під’їхала дорога машина…

Знаєте, за кілька років, як почуття Карини, так і почуття Паші нікуди не поділися. Про нещасний випадок за участю Льоші Карина не знала. Коли вона дізналася, чиє тi ло там лежить, мало не втратила свідомість. Карина підійшла до могилки, поки Паша милувався просто її присутністю поряд… — Ну, від наших дітей і горбків не залишилося… — сумно сказала Карина.