Вони Всією Сім’єю Стали Вибирати Будинок, Але Яке Було Їх Обурення, Коли В Результаті Вадим Куnив Будинок Тільки Для Себе

ПОЛИТИКА

— У мене в планах куnити будинок, – сказав Вадим за сімейною вечерею. Мати та сестра дуже зра діли і почали підкидати ідеї. — Я хочу, щоб будинок був із великою ділянкою, щоб я змогла поставити теплицю, вирощувати овочі, фрукти та квіти, — сказала мама. — А я хочу мати окреме крило, щоб ніхто не заважав. Син запитав у батька, чого він хоче. Він довго мовчав і думав, а потім сказав без ентузіазму: — Ну, щоб було де рибалити. І стали вони вибирати будинок, звичайно, всією родиною. Створили чат і кожен у свою чергу відправляв туди оголошення, щоб разом обговорювати. Нарешті їхній вибір зупинився на одному будинку, вони всі разом зібралися на огляд. Ділянка була дуже велика, як хотіла мама, і будинок теж був величезний, у всіх було б своє крило, як побажала сестра.

Щоправда, поряд не було ні річки, ні озера для риболовлі, але нічого. Мати і сестра Вадима заkохалися в будинок, а ось Вадим мав змішані почуття. Будинок йому сподобався, але всередині його щось гнітило, не давало спокійно насолоджуватися природою, весняним сонцем. Через це він важко дихав. Вадим все ж таки почав вести з продавцем переговори. Будинок коштував 13 мільйонів, ціна їх влаштовувала. Але трапилося так, що Вадима відправили у відрядження, треба було відкласти куnівлю будинку. Він полетів на тиждень до сусідньої країни, змінив обстановку і там прийняв рішення. Начебто нарешті зрозумів, у чому була nроблема. Він повернувся із відрядження. Мати й сестра запитували про будинок. Вони вже встигли розповісти всім родичам та знайомим, який у них величезний та гарний будинок.

Через десять днів після повернення Вадим заявив: — Нарешті куnив будинок. Він зібрав сім’ю та тітку, яка так очікувала побачити будинок, і вони разом поїхали туди. Для всіх дорога була незнайомою, лише Вадим її знав. — Синку, ми не туди здається. — Туди, мамо, потерпи. Вони приїхали, всі вийшли з машин, а там не той будинок, про який вони мріяли. Ділянка втричі менша, будинок теж крихітний. — Це мій дім. Купив на два мільйони дорожче, довелося залізти в борги, але це того варте. — Але це не той будинок, — сказала сестра. — Так, це той, що я хотів. — Що означає «я хотів»? Ти повинен був куnити той будинок, який нам усім сподобався! — Ні, не повинен був, — сказав Вадим. Я куnив будинок собі, отже, той, який мені сподобався. Я зробив усе правильно. Мати та сестра Вадима влаштували скандал, а батько мовчав. Він був радий за сина. Вадим невдовзі переїхав туди, а мати та сестра ще довгий час тримали образу.