Свекруха Провела У Нас На Дачі Всього П’ять Днів, Але За Цей Короткий Термін Уже Встигла Зганьбити Нас Із Чоловіком Перед Сусідами.

ПОЛИТИКА

Я знала, що свекруха у мене загадка і сюрприз, але щоб дістати за тиждень сусідів на дачі, треба мати великий талант. Я з першої нашої зустрічі зрозуміла, що свекруха та ще особа. Вона з таких, які можуть дозволити собі зробити всяке зло, якщо будуть ображені. А вона ображалася на все поспіль, тому після першого року спільного життя я почала дистанціюватися від неї. Намагалася звести наше спілкування до мінімуму, або взагалі ігнорувала. Я вважала, що краще вона ображатиметься через те, що я ігнорую її, ніж через іншу причину. Хоч так я менше нер вів витрачу. Я не розумію, як її терпіли її чоловік, свекруха та син. Ось мені важко це дається, а наших сусідів вона довела до холодної війни лише за тиждень. Свекруха навесні пішла на пенсію і незабаром заявила, що їй душно у місті, було б добре пожити на дачі влітку.

Ми на дачі бували лише у вихідні, тому що звідти важко дістатися до роботи. Чоловік знав, що ми зі свекрухою не знаходимо спільної мови, тому придумав такий варіант вирішення nроблеми. Свекруха житиме там у будні, а ми у вихідні. Так у нас був би шанс навіть не перетинатися. Найближчого понеділка свекруха переїхала на дачу. Це були перші та останні п’ять днів, що вона провела там.У п’ятницю ввечері ми поїхали туди. Поки чоловік відвіз маму додому, я вирішила зайти до наших сусідів. Це літня пара, яка стала нашими друзями. Ми часто проводимо час разом, коли знаходимося на дачі, снідаємо разом, п’ємо чай, каву, чоловік доnомагає їм з чимось, вони нам. За нашої відсутності вони стежать за нашою ділянкою, а ми іноді привозимо їм продукти з міста. Загалом, я зайшла до них, вони привіталися зі мною і не змогли стримати своє невдоволення. Виявилося, першого ж дня зранку свекруха на всю гучність увімкнула радіо і перебудила всіх сусідів.

Коли наші сусіди посkаржилися, свекруха, як на зло, зробила голосніше. У свекрухи є така звичка включити радіо і телевізор на всю гучність, а потім ходити вдома і репетувати, оскільки тільки так можна почути один одного в таких умовах. Увечері свекруха пішла до сусідів у гості, мовляв, на чай, а її ніхто не запрошував після всього. За парканом також nродовжувало грати радіо, і сусіди ввічливо попросили їй покинути їхню ділянку. Вона повернулася і вирішила наробити гидоти. Вона почала псувати їм майно, сипати через паркан сміття тощо. Я стояла, слухала та горіла від сорому. Я попросила у сусідів вибачення та запевнила, що більше свекруха не приїде на дачу. Чоловік теж був осормлений, коли я розповіла, чим займалася його мати у нас. Він навіть був розчарований. Водночас вирішили, що цього більше не має повторитись. Чоловік також вибачився перед сусідами, а своїй мамі він уже вкотре відмовляє, але та nродовжує рватися на дачу.