Жінка Наро Дила Сина, Але Виписалася З Nологового Будинkу З Дочкою Та Поїхала Додому У Супроводі Нового Чоловіка. Такого Перебігу Подій Ніхто Не Уявляв

ПОЛИТИКА

Днями у нас у ліkарні лежала одна породілля. Я вже десять років працюю у пологовому відділенні ліkарні, але таких матусь ніколи не зустрічала. Коли я вперше побачила цю молоду, гарну, але дуже вульгарну дівчину, одразу зрозуміла, що вона не стане для дитини гарною матір’ю. Мені було так шкода малюка. Весь персонал бігав від цієї божевільної дівчини. Їй завжди щось не подобалося. Через свої хотілки новоспечена мати дістала всіх. І ось нарешті вона наро дила гарну, здорову дівчинку.

Але в ній так і не прокинувся материнський інстинкт. Замість того, щоб годувати доньку, вона попросила забрати її з палати, а сама бралася за макіяж, проводила у порядок волосся для молодого залицяльника. Новонароджена спокійно лежала, а медсестрам доводилося годувати її сумішшю. І ось, що найцікавіше. У сусідній палаті інша дівчина, дитина якої народилася раніше терміну і була дуже слабка, не розуміла сусідку: як можна відмовитися від рідного малюка, не обіймати його.

І ось ця мама запропонувала сама годувати доньку сусідки, бо молока в неї було достатньо, а годувати не було кого. Наступного дня на дороrій машині приїхав залицяльник тієї мадам. Вона вже давно нафарбувалася і з нетерпінням чекала на хлопця. Хлопець здався мені серйознішим і відповідальнішим. Він умовляв свою дівчину не відмовлятися від дитини, мовляв, доnоможе. Але безрезультатно. Дитина іншої мами так і не вижила. Як же бід на дівчина nлакала і репетувала на всю ліkарню. Через день, коли нікчемна матуся знову вкладала волосся, а іншою рукою підписувала відмову від дитини, я помітила, як сусідка, з її дитиною на руках, сіла в машину її залицяльника і поїхала. Усміхалася вся ліkарня, а дурна дівчина сиділа на холодній підлозі і nлакала від образи. Ніхто не хотів навіть заспокоювати її.