Хлопчик Думав, Що Мачуха Хоче Його Відправити До Дитячого Притулку. Але Коли Дізнався Правду, Обійняв Її І Плакав Від Щастя

ПОЛИТИКА

Спочатку хлопчик дуже переживав, сумував по мамі, щодня сидів біля вікна і чекав, коли вона прийде; але вона покинула його зовсім і навіть не цікавилася ним. Пройшов лише рік після цього, тато прийшов додому не один, з однією жінкою, і сказав синові, що після цього вона житиме з ними, вона стане його мамою. Хлопчик взагалі не любив мачухи, думав, що вона хоче тільки нашkодити йому. Він думав, що раз з’явилася жінка, то він заважає їм, тому вона захоче позбутися його.

Він сидів на підвіконні, дивився у вікно і чекав на тата, потім виnадково почув, як мачуха говорила з батьком, і уривками слів він зрозумів, що його хочуть просто відвезти кудись. Він одразу подумав, що його хочуть позбутися, почав nлакати і пішов у свою кімнату. Мачуха, побачивши, що хлопчика немає, почала кликати його, але він не відгукувався. Вона вирішила піти подивитися, що сталося. Коли вона побачила, що хлопчик плаче, запитала, чому в нього такий настрій і хто його образив.

Хлопчик почав говорити, що його ніхто не любить, хочуть його позбутися, зізнався, що все слухав і знає, що його збираються відправити до дитячого притулку. Вона вирішила розповісти правду. Насправді вони з татом вирішили купити йому цуценя, просто хотіли зробити йому сюрприз, відвезти його, щоб він сам вибрав. Хлопчик не міг повірити своєму щастю, адже він просто мріяв про собаку, але тато не хотів. Він витер сльози, потім обійняв тітку, і коли увійшов ТАТО, той не міг повірити, що вони так подружилися. І ось так: вони всі разом поїхали вибирати цуценя. Хлопчик був нескінченно щасливий.