Я Потай Від Чоловіка Працювала. Якось Він Прийшов Додому Раніше, І Застав Мене За Роботою

ПОЛИТИКА

Я була дуже слухняною старалася _ догодити во всім своєю свекрухи ; всі що говорив чоловік , було для мене законом . Спочатку всі було добре , але потім , з народженням дітей , я вже не могла як і раніше займатися прибиранням ; жили ми окремо від свекрухи , але вона часто бувала у нас , у неї навіть були ключі . Так вже вийшло , що , поки я біля кладу спати доньку , прокинувся син ; хата був неприбраний , я , можна, можливо сказати , тиждень не спала .

У цей момент двері відкрилася і увійшла свекруха , яка відразу ж накинулась на мене зі звинуваченнями — на кого я перетворилася , за собою не стежу ; вона навіть сказала , що хата мій перетворився на смітник . я не стала заперечувати _ _ хотіла сkандалу , сказала , що простота з дітьми не встигаю . Свекруха не могла зрозуміти мене , та й звідки : у неї був єдиний син , якого виховувала та ростила бабуся . Вона початку читати нотації та лекції , а ввечері прийшов чоловік — незадоволений з роботи , сказав , що я взагалі його не привертаю в такому вигляді , а потім вимагав їжу . всі частіше та частіше я чула від чоловіка , що разом з дітьми сиджу на його шиї , що сама нічого собою не уявляю .

Я розуміла , що мені потрібно влаштуватися на роботу , але я була ме дсестрою , багато не змогла б заробити , та й чоловік не дозволяв . Я прийняла Рішення стати майстром манікюру — І в мене добре вийшло . О бучилась , стала брати клієнтів на будинок ; чоловік не підозрював , що я працюю , а в мене з’явились постійні відвідувачі – і я поступово стала добре заробляти . Якось до мені прийшла доглянута , літня дама ; чоловік повернувся з роботи раніше , застав мене за роботою та ( An / K ) влаштував сkандал . А та ж жінка просила , навіщо я взагалі витрачаю свої нерви на такого чоловіка ; я зрозуміла , що _ вона права . Чоловіка сказала , щоб речі збирав і йшов до своєї мамі , вона ж ідеальна . А згодом виявилося , що свекруха вигнала його зі словами , щоб він повернувся і попросив вибачення , але я не стала його прощати . Зараз у мене _ є забезпечені щасливі діти , і я, яка слідує _ за собою .