Батько відправив дочку в інтер нат, бо не хотів зайвих труднощів і відповідальності. Через два місяці йому повідомили жа хливу новину про дочку

ПОЛИТИКА

Так складно, коли через непорозуміння батьків діти стають жер твами обставин, і саме це призводить до руй нування їх майбутнього. Мою сестру чоловік поkинув, коли дочці виповнилося лише два роки: він просто не витримав її характеру, тому і подав на розлу чення. Дочка росла сама по собі, своїй матері вона не потрібна була, тому взагалі перестала ходити в школу, займалася дрібним зл одійством. Коли її поставили на облік, мати не витримала і відвела доньку до батька, який не особливо цікавився нею. Він після розлу чення зустрів тиху і спокійну дівчину, яка його відразу привернула. На відміну від колишньої дружини, яка любила гуляти і проводити вечори в клубах, та була домашньою і любила затишок.

Моя сестра звеліла дочці йти до батька, сама подзвонила йому, сказала, що їй дочка не потрібна, з нею тільки проблеми, тому нехай тепер вихованням займається батько. Якщо чесно, батько взагалі не знав, що робити з нею, донька його взагалі не цікавила. Побачивши дочку з рожевими волоссям, вже хотів виставити за двері. Дівчина не очікувала, що нова дружина тата так тепло її зустріне. Друга дружина батька, крім того, що була дуже доброю і милою, хотіла витратити любов на дівчину. Коли вона дізналася, що не зможе ма ти дітей, сильно пере живала.

Батько не знав, що можна зробити, і став шукати в Інтернеті номери дитячих інтер натів. Він сказав, що збирається визначити дочка в один з них, але це було не по душі дружині. Вона звикла до дівчинки, дбала про неї, хотіла подарувати їй тепло і любов, а дівчинка була навіть не проти. Одного разу батько прийшов додому і сказав, що збирається відвезти дочку в nритулок: nлакали не тільки дочка, але і дружина. Через деякий час дівчинка потрапила у в’яз ницю для підлітків за kрадіжку. Бідна жінка відчувала себе ви нуватою, думала, що в цьому ви нні вони з чоловіком, адже якщо б падчерка жила з ними, то зараз не була б у в’яз ниці.