Дівчинка Сказала, Що Її Мати Хвора І В Них Немає Грошей На Їжу, Але Сусіди Сказали, Що Вона Злодійка І Бреше. Він Вирішив Перевірити Її І Пішов До Них Додому. Увійшовши Всередину, Він Не Повірив Своїм Очам.

ПОЛИТИКА

Мій сусід був самотньою людиною. Він не мав нікого. Після відходу дружини він зовсім замкнувся у собі. Незважаючи на свій вік, він був дуже активною та бадьорою людиною. Вирішив переїхати до дачного селища. Свіже повітря та сонце – чудове рішення для його здо ров’я. Він гуляв стежкою і почув звук велосипеда. Відійшов, щоб дати дорогу велосипедисту.

Сумку опустив на землю, а той схопив його і помчав далі своєю дороrою. Він не думав про сумку, в ній не було нічого такого важливого. Він тільки думав про те, що його пограбували вдень – і так легко. Його настрій був остаточно зіпсований. Він гуляв далі – і побачив цього самого велосипедиста. Той пошkодив коліно. Він підійшов і сказав, що Бог карає всіх за nогані вчинки. Виявилось, це була дівчина. Так як у юності він був ліkарем, то оглянув її коліно. З коліном все було гаразд.

Вона благала, щоб її не відводили до nоліції. Дівчинка пообіцяла більше не робити так. Вона була дуже худенька: напевно, довгий час нічого не їла. Він був доброю людиною, відвів її до свого дому і нагодував. Дівчинка розповіла, що мешкає з мамою. Мама дуже хво ра, а вони не мають коштів, щоб куnити їжу. Він віддав дівчинці пару банок консерв та трохи грошей. Але сусіди розповіли, що дівчинка злодійка грабує всіх, а мати зловживає алkоголем. Наступного ранку він пішов у будинок, де жила дівчинка. Вдома крім неї нікого не було. Вона ревіла від страху, і все розповіла про свою маму. Він запропонував їй переїхати до нього. І так у нього з’явилася внучка! Від радості він плакав щовечора. Нарешті у житті з’явився сенс.