Марина пішла від Сергія вarітною, так і нічого не сказавши йому. Син з’явився за 20 років.

ПОЛИТИКА

Задзвонив телефон, то був незнайомий номер. Сергій неохоче відповів: -Привіт, тату. Я твій син. Сергій звичайно ж не повірив, багато таких шахраїв розлучилося останнім часом. Поговорять кілька хвилин, а потім гроші вимагають, але хлопець продовжив: -Моя мама Марина Олексіївна, ви були разом 20 років тому Після цих слів Сергія ніби елekтрикою вдapило, він побілів і повільно сів на підлогу. На очі виступили сльoзи… син, що з’явився, запропонував зустрітися в кафе. Наступної миті Сергій чекав за столиком кафе. Він замовив каву і почав розглядати молодих людей, сподіваючись відшукати сина. Він уявляв, яким буде син. Може таким же високим худим, як сам Сергій. 20 років тому Сергій був студентом, навчався разом із Мариною. Все йшло добре, вони з’їхалися, то й жили разом. У Сергія почали будуватися кар’єрні сходи, і тут Марина повідомляє, що вaгітна.

Ото дивним здалося Сергієві, що за вечерею вони нічого не їли і багато мовчали. Вони так і не розписалися, про весілля навіть не заводили. Наступного дня Марина поїхала до села до батьків. Сергій зміг її відвідати лише за три місяці, все ніяк не вдавалося вирватися з роботи. Вони говорили надворі, до будинку Марина його не пустила. «Мені потрібно розібратися в собі, мені потрібен час, залиш мене поки що одну»- все, що почув Сергій від Марини. А потім у нього почалися відрядження закордоном, багато справ. Все ніяк не міг повернутися до Марини і все обговорити. Так минуло час, у Сергія було навіть два шлюби, але все невдало. Він розлучався, дітей не було. А зараз з’явився син. У кафе увійшов нервовий молодик, він невпевнено сів за столик до Сергія. Син зовсім не був на нього схожий: нижче за Сергія, трохи повніше. Зате очі й ніс дізнався- Маринини. Син показав свої дитячі фотографії, на них Сергій побачив Марину.

Про себе розповів небагато, що він студент, живе у гуртожитку. Розмова ніяк не клеїлася. Наприкінці синові хтось зателефонував: -Так я все віддам … так, зараз буду, — відповів син по телефону. А після розмови відразу швидко зібрався і побіг кудись вулицею. Незрозуміло чому, але Сергій таємно подався за ним. Біля гуртожитку до його сина підійшло троє накачених хлопців, вони стали штовхати сина, тут Сергій вийшов із кута, зacтупитися за сина. Виявилося, що син повинен був їм грошей — багато для студента і копійки для Сергія. Батько віддав борг. Вони піднялися до кімнати гуртожитку, від заспокійливих пігулок син заснув. Сергій сидів поряд, тут задзвонив телефон, на екрані висвітлилося «мама». Сергій узяв слухавку. -Синку, ти де? -Марина … це Сергій, з сином все нормально, він спить. Марина, я думаю, ще не пізно розпочати все спочатку. Вони домовилися зустрітися вперше через 20 років.