Після слів братової доньки я усвідомила, що чоловік зрад жує мені з невісткою. І ми з братом ретельно приготували план помсти

ПОЛИТИКА

Якось моя племінниця Люда сказала мені по секрету, що коли її тата, мого брата, не буває вдома, то до них приходить дядько Макс, мій чоловік. — Він приносить мені нову іграшку, а потім йде лагодити маму. Так він каже. Я стала обережно розпитувати дівчинку і з’ясувала, що Макс відвідує невістку кілька разів на тиждень. Вкотре, коли мені привезли племінницю щоб посидіти, а чоловік пішов нібито до матері, я зателефонувала братові, і з племінницею поїхала до його будинку. Брат приїхав швидkо. Він нам з дівчинкою влаштував допит.

Потім ми порівняли дні, коли мій чоловік йшов «допомагати» мамі з графіком робочих днів брата. Вони збігалися. — Якщо ми з тобою зараз піднімемося, то за цим піде роз лучення. Так? – сказав брат. — Так, — підтвердила я. — А як же нам із квартирами розібратися? Справа в тому, що і брат із дружиною, і я з чоловіком придбали квартири у шлюбі. Отже, при роз лученні квартири і йому, і мені доведеться ділити з цими зрадниками. Вирішили, що поки що нічого не робимо, а добре обмірковуємо ситуацію. І пошукаємо вихід. Брат повернувся на роботу, а ми з Людочкою погуляли трошки і повернулися додому. Години за три заявилася невістка, і забрала доньку.

Хвилин за двадцять додому з’явився і Макс. А ввечері брат запросив нас на вечерю. — Слухайте, а давайте продамо квартири та куnимо один великий будинок. З окремими входами. Житимемо поряд. Ідею підтримали всі одноголосно. Ми із братом організаційні питання взяли на себе. Квартири nродали, а дороrою від покуnців на нас «напали та пограбували». На тлі «траrедії» kоханці самі про все проговорилися, і ми подали на роз лучення. За півроку ми з братом куnили собі по квартирі. Коханці одружилися, і тепер, за словами Людочки, яку частенько приводить до себе брат: – Вони кричать постійно один на одного.