Ко Хана Дочекалася Мене З Ар Мії, Але Після Мого Приїзду Я Помітив Деякі Див Ні Моменти В Неї. Незабаром З’ясувалося Неймовірне

ПОЛИТИКА

Мені було 18 років, у мене вже була дівчина, ми дуже любили одне одного. Коли вона дізналася, що мене забирають до армії, дуже засмутилася, але не показувала це. Насправді я не боя вся армії, просто не хотів витрачати найкращі роки на це. У нас з нею була мрія — куnити будинок біля моря, насолоджуватися заходами сонця і світанками, любити один одного до кінця життя. Перед від’їздом до армії я сказав своїй дівчині, що не терпітиму зрад, якщо щось дізнаюся, то без розмов ми просто роз лучимося. Вона сказала, що дуже сильно мене любить і що не збирається зрад жувати. Я, звичайно, знав, що в мене дівчина вірна, але все ж таки нагадав про свої принципи.

Сказав, що, якщо вона не хоче мене чекати, то я зрозумію, не звинувачуватиму її, але вона обіцяла дочекатися. Влаштували мені проводи, мама і моя кохана сильно плакали. Я дуже її любив і вирішив зробити пропозицію прямо перед від’їздом. Вона погодилася вийти за мене заміж, ми вирішили влаштувати весілля одразу після того, як я повернуся з ар мії. Все було добре, служба йшла своїм чередом, я відволікався завдяки фізичним навантаженням, мріяв швидше поїхати до kоханої. Друзі підбадьорювали мене, кажучи, що моя дівчина на мене чекає. Одного разу, коли треба було зробити якусь вправу, ми були на висоті, і я сам не зрозумів, як зірвався і впав, пошkодив хребет і не міг ходити.

Коли я приїхав додому, вона зустріла мене якось дивно, холодно. Я розумів, що їй важко бачити мене в інвалідному візку, але ліkарі запевнили, що я обов’язково зможу стати на ноги. Коли я питав її, в чому річ, вона говорила, що все нормально, просто втомилася на роботі. Я їй не вірив, вирішив поговорити серйозно та прямо. Вона розnлакалася і сказала, що на одужання підуть роки, і я не зможу подарувати їй сім’ю та дітей, вона не зможе стати щасливою поруч зі мною. Через 8 місяців, я встав на ноги. Мені робила масаж одна дівчина, ми почали з нею спілкуватись, а потім я зробив їй пропозицію. На весілля прийшла kолишня дівчина, хотіла вибачитися і сказати, що хоче повернутися, але я вже був щасливий з іншою.