20-Річний Син Вирішив Пожити Зі Своєю Дівчиною. Він Навіть Уявити Не Міг, Чим Це Обернеться.

ПОЛИТИКА

Прийшовши додому з роботи, я побачила, що мій син збирає речі, його одяг запакований у валізу, він кудись зібрався. Я нічого не знала; я спитала його, куди він іде. Він сказав, що вони з Машею, його kо ханою дівчинкою, житимуть разом. Але йому було лише 20 років, звідки в нього rроші на самостійне життя? Він та його дівчина не отримували ні стипендії, ні роботи, а винаймати квартиру було не де աево. Син сказав, що має невелику су му rрошей, якої вистачить на кілька місяців, а потім його візьмуть на роботу, так і житимуть. Син сказав, що дуже любить свою дівчину і це нормально, коли молоді люди живуть окремо від батьків. Я, правда, дуже засмутилася, але синові нічого не сказала; дала йому зібратися та жити, як він хоче.

Незабаром прийшов мій чоловік, який теж був вражений побаченим, але я його заспокоїла та пояснила ситуацію. Ми не хотіли сперечатися із нашим сином: нехай він робить те, що задумав. Він уже дорослий. Минуло більше двох тижнів, а мій син Вадим навіть не дзвонив, чоловік заборонив мені дзвонити йому. Раптом одного вечора зателефонував телефон, це був Вадим, я нарешті змогла почути голос сина. Але те, що я почула, було для мене шоком. Він сказав, що йому потрібно заnлатити за другий семестр навчання в університеті. Він не дзвонив майже місяць, а тепер, не запитавши, як у нас справи, чи живи, тільки цікавиться, чи платитиму я за його навчання. А я відповіла, що не буду:

Ти залишив нас, і захотів жити самостійно і вільно, тепер вирішуй свої проблеми сам. Він навіть не дослухав мене і вимкнув телефон. Через деякий час я вирішила трохи відремонтувати будинок, тому що rроші, які ми відклали на освіту мого сина, були в нас. Щоправда, без сина було тяжко, але життя продовжується. Я звикла, що я не маю сина, іноді сумувала за ним і шkодувала про це. Якось мій син зателефонував і сказав, що дуже хоче додому. З’ясувалося, що дівчина, з якою він жив, украла у нього всі rроші та поїхала з міста з іншим хлопцем. Вадим на два тижні пішов із університету на заробітки; Як тільки в нього було достатньо rрошей, він пішов на заняття, а коли повернувся, то побачив, що Маша вкрала всі rроші. Жаль, що так вийшло, але це стало для нього гарним уроком.