Оксана Народила Чоловікові П’ятьох Дітей, А Він Її Ки Нув. Як Сьогодні Живуть Мама І Дітки? ФОТО

ПОЛИТИКА

Мешканка Одеси Оксана Кобелецька до 2016-го року жила разом з чоловіком Сергієм Семеновим. Подружжя жило щасливо, виховували маленьку доньку Алісу, але замислювалися про другу дитину. Оксана і Сергій хотіли хлопчика, братика для дівчинки.

Коли жінка завагітніла, чоловік був на сьомому небі від щастя.

Грім серед ясного неба пролунав на першому УЗД. Лікар повідомив подружжю, що у них буде … п’ятеро дітей. Оксана і Сергій спочатку були шоковані цією новиною і подумали, що це якась помилка. Однак помилки не було: лікар підтвердив результат.

Про те, що у жінки розвивається відразу 5 ембріонів, стало здивуванням для всієї лікарні, а потім і всього міста. Адже шанс народити відразу п’ятьох дітей дорівнює 1 до 85 мільйонам.

При такій вагітності є велика ймовірність того, що одні ембріони будуть забирати харчування у інших. Тому лікарі запропонували Оксані і Сергію провести редукцію. Ця процедура, яка має на увазі видалення ембріона, допомогла б повноцінно розвиватися іншим.

Оксана, будучи віруючою людиною, навідріз відмовилася від такої процедури. Вона вважала, що не можна втручатися в те, що дано самим Богом. Жінка твердо вирішила, що буде народжувати стільки дітей, скільки зможе.

Чоловік не розділив рішення своєї дружини і в той же день пішов від неї. Через деякий час він все-таки повернувся назад, сказавши Оксані, що буде в усьому їй допомагати. Своє слово до пологів він тримав. Сергій у всьому підтримував дружину. Допомагав і завжди знаходився поруч.

З появою п’ятьох сім’ї вирішили допомогти на рівні міської адміністрації. І виділили подружжю і їх шістьом дітям шестикімнатну квартиру.

Почалися нескінченні дні і безсонні ночі. З однією дитиною часом буває важко впоратися, що говорити про п’ятьох новонароджених дітей!

Вистачило чоловіка тільки на 6 місяців. Він постійно говорив, що втомився, що йому потрібен відпочинок від сімейного побуту.

В цей час Оксана практично не спала, весь час займалася дітьми. У нічний час поспати молодій мамі вдавалося вкрай мало. У неї були маленькі діти, які вимагали постійної уваги і турботи. Тому вона не скаржилася, та й ніколи їй було.

Коли дітям виповнилося шість місяців, Сергій знову пішов з сім’ї. Тільки на цей раз його відхід був остаточним. Чоловік відразу ж подав заяву на розірвання шлюбу. Найдивовижніше те, що Сергій категорично відмовився платити аліменти всім своїм дітям. Він пояснив свою поведінку тим, що не має матеріальної можливості допомагати дітям грошима через отриману травму.

Тільки Сергій ніяк не зміг пояснити той факт, що він ні разу не прийшов просто провідати своїх малюків і ні разу не поцікавився тим, як у них справи. Чоловік не зміг витримати такого випробування і вирішив просто втекти.

Як же живе сьогодні Оксана одна? Вона зайнята, їй нема коли відпочивати і плакати над своєю долею. Адже вранці їй потрібно відвезти всіх дітлахів до дитячого садка. Для цього жінці подарували мікроавтобус. Вона отримала водійські права. Звичайно, так їй легше доставити дітей у потрібне місце.

Світ не без добрих людей. Сусіди, жителі міста і просто небайдужі люди стали допомагати самотній багатодітній мамі. Для цього навіть створили спеціальний фонд допомоги.

Сама Оксана не стала сидіти склавши руки. Вона стала вести свій блог, де розповідає і показує будні її сім’ї. У неї більше ста тисяч передплатників.

Ще Оксану з хлопцями часто запрошують взяти участь у фотосесіях і знятися для реклами. Жінка погоджується, тому що їй необхідно на щось жити. Так що Оксана сама забезпечує свою велику сім’ю і не потребує грошей.

Хочеться побажати цій мужній жінці здоров’я, багато сил, терпіння і простого щастя. Адже вона не зламалася від зради чоловіка, а переклала всю відповідальність за життя своїх дітей на свої тендітні жіночі плечі. Що стосується Сергія, то, як то кажуть, Бог йому суддя.