У неї 11 дітей — а сусіди вважають її бо жевільною. Подивіться, як живе багатодітна сім’я

ПОЛИТИКА

Тетяні Вафин мабуть на роду написано бути знаменитою. Спочатку вся округа дізналася, що Тетяна з колишнім чоловіком виховує вісьмох дітей. А потім сім’я прославилася вже на всю країну, коли в результаті дев’ятої вагітності у подружжя народилася трійня.Вражаюче, але супер-мама зовсім не виглядала змученою. Навпаки, важко повірити, що ця красива молода жінка не побоялася взяти на себе стільки турбот.

Місцева влада і ЗМІ з задоволенням запрошували велику родину на урочисті заходи та свята. А сусіди, як слід обговоривши народження трійні, заспокоїлися. Здавалося, Тетяна вже нічим не зможе їх здивувати.

Але тільки уявіть собі, в якому шоці були всі місцеві жителі, коли дізналися, що мама 11 дітей … подала на розлучення. Ось і почалося! «Що ж вона творить, з такою-то величезною сім’єю ?!Але Тетяна вже прийняла рішення. Пізніше вона розповіла журналістам, що чоловік став випивати і навіть розпускати руки, бити її. Мабуть, вважав, що дружина все одно все простить батькові своїх дітей.

Але вона не пробачила. Навіть суддя, розглядаючи справу про розлучення, оторопіла, дізнавшись всі подробиці. А потім оформила розлучення в той же день, розуміючи, що у багатодітній матері повинні були бути дуже серйозні причини для такого вчинку.

Тетяна за професією кухар, тому без роботи точно не залишиться. Але все-таки всі були впевнені, що відчайдушна жінка буде ростити дітей на самоті. Але тут доля жінки зробила просто неймовірний поворот.Десь через рік після розлучення Тетяна влаштувалася на нову роботу в місцевий цех по виробництву бортового харчування — і там познайомилася з молодим колегою Євгеном. Дружині зараз всього 23 роки, Тетяна старше на 15 років. Ніхто й уявити не міг, що між ними закрутиться службовий роман.

Тетяна погоджувалася на походи в кіно і побачення, але навіть не думала, що все може зайти далеко. Коли справа стала приймати серйозний оборот, вона чесно зізналася молодому залицяльникові, що вдома її чекають 11 дітей. Хлопець, звичайно, був в шоці, але замість того щоб сховатися з її життя, знову покликав її на побачення.

Після цього Женя перезнайомився і подружився з усіма дітьми своєї дівчини, часто став грати з її синами в футбол, який молода людина просто обожнює. Знайомі недовірливо дивилися, на все це і хитали головами. Просто немислимо, щоб розлучена та ще таким » причепом » могла вдало побудувати своє особисте життя.

А Женя тим часом все більше вживалися в роль батька і чоловіка і, нарешті, вирішив, що готовий виконувати цю роль ще довгі-довгі роки. Коли колеги і знайомі дізналися, що молодий чоловік зробив пропозицію своїй дівчині, вони просто не могли прийти до тями від шо ку і, звичайно, стали його відмовляти.

Та й сама Тетяна спочатку кілька разів відповіла на пропозицію відмовою. І тоді Женя розповів про свої плани дітям, які відразу з захопленням відреагували на це і все разом, нарешті, умовили маму погодитися!Євген і Тетяна нікого не соромляться. Вона щасливі, про що із задоволенням розповідають на камеру: