Одного разу я пішла в гараж, знайшла в машині чоловіка засоби контрацепції, посипала в них червоного перцю і поклала все назад. Незабаром я побачила результати своїх виробів.

ПОЛИТИКА

Знаєте, я не з тих жінок, які постійно риються в речах чоловіків, шукають там щось, нишком заглядають в його телефон і все таке, але недавно я помітила, що чоловік змінився. Жіноча інтуїція підказувало мені, що щось з ним нечисто… Одного разу я спокійно пішла в гараж, коли чоловік був в душі, знайшла в його машині засоби контрацепції, посипала в них червоного перцю і поклала все назад.

Через кілька днів чоловік сказав, що йому терміново потрібно доnомогти другу. Він накинув на плечі вітровку і вибіг з дому. На наступний день мені дзвонить подруга і каже, що після ночі з хлопцем, у неї з’явився якийсь дискомфорт і гострі болі. Вона боя лася, як би не заразилася чим. Чи варто говорити, що і мій чоловік звернувся до мене з такими ж симптомами?!

Я спокійно зібрала йому сумку і сказала повернутися до Людки. Горе людей зближує, а у них же там одне горе на двох… Я ні про що не шkодую, мені навіть не сумно втрачати подругу або чоловіка. Такі люди мені в моєму оточенні і даром не потрібні. Сподіваюся, ту упаковку чоловік не викинув…