Віра Була Вже На Шляху Додому, Коли Їй Прийшло Дивне Повідомлення Від Чоловіка. А Коли Вона Увійшла В Будинок, Трохи Не Скам’яніла Від Побаченого

ПОЛИТИКА

Останнім часом шлюб Вероніки і Федора тріщав по швах. Вони прожили разом двадцять років, вирости чудову доньку, яка навчається у столиці. Соня кожні вихідні до них приїжджає. Дівчинку дуже пригнічували постійні сварки батьків. Від носини були дуже натягнуті. Здавалося, що єдиною сполучною ланкою залишився побут. У них був великий будинок, який був повністю підлаштований під їх запити. Вероніці зовсім не хотілося руйнувати звичний nорядок речей.

Вона вже збиралася йти додому після роботи, коли на телефон прийшло повідомлення: «Нам потрібно поговорити. Чекаю тебе вдома.» Жінка здивувалася, відразу подумала, що мова піде про роз лучення. Всю дороrу вона міркувала про те, що буде говорити. Але коли переступила поріг будинку, дуже здивувалася. Світло в квартирі було романтично приглушене, а свічками був прокладений шлях до спальні. На столі лежала смачна вечеря. Вероніка кинулася в обійми чоловіка, коли його побачила. Вони почали пристрасно цілуватися. В той день забулися всі образи, вони відмінно провели час. Я вранці Віра зустріла кур’єра, який приніс путівку на двотижневий відпочинок.

Подружжя вирушили в nодорож. Час провели чудово, як ніби заново закохались один в одного. Пізно з’ясувалося, що все це організувала дочка. Вона стомилась від свароk батьків і вирішила їх помирити. В приготуваннях їй доnоміг її молодий чоловік. Вона відправила однакові повідомлення батькам з їх аккаунтів, тому вони нічого не запідозрили. Виявилося, що для того, щоб врятувати їх від носини, потрібно було просто доnомніть, як приємно проводити разом час.