Під час першої спільної вечері з сином і його нареченою, та з серйозним обличчям оголосила правила, яких я повинна дотримуватися поки живу в одному будинку з ними

ПОЛИТИКА

Будучи вихованим не в багатій родині, мій син з самого дитинства прагнув більшого, ніж він має, і я ще тоді уявляла, як в майбутньому він буде забезпечувати мене грошима, а я буду дивитися з боку, як мій син досягає великих висот. Взагалі, так і вийшло, ось тільки одна дівчина зруй нувала всі мої плани. Мій син почав працювати з 15, і вже у 18 отримував чимало грошей, за що я їм дуже пишаюся, він великий молодець. Вже тоді він повідомив мені, що у нього є дівчина, і я була за нього тільки рада, адже вірила, що він зможе побудувати чудову сім’ю.

В 19 він повідомив, що незабаром купить трикімнатну квартиру, в яку переїдемо і я, і його дівчина. Для мене це була чудова новина, адже я давно хотіла поїхати разом з сином з цього напівзруйнованого будинку, так і з майбутньою невісткою хотіла познайомитися. Однак, син мене попередив, що його дівчина дуже вперта дама, і якщо вона щось вирішила, то її вже неможливо буде переконати. На це я не звернула уваги, от тільки потім я зрозуміла, про що син казав.

Під час першої спільної вечері з сином і його нареченою, та доїла свою порцію подивилася на мене і з серйозним обличчям оголосила правила, яких я повинна дотримуватися поки живу в одному будинку з ними. В основному невістка говорила про те, які ділянки вдома мені заборонено чіпати або чистити, адже це її територія. Все було в межах розумного, але все ж, я сама свого сина виростила, це він купив цей будинок, щоб якась дівчина мені забороняла в ньому бути вільною? Загалом, я вже за столом зрозуміла, що між мною і невісткою буде йти холодна вій на.