Чоловік кричав на мене, називав недолугою, нікчемною, в магазині влаштував сkандал, мовляв, не вмію вибирати сметану. Моє терпіння лопнуло, і я його поставила на місце

ПОЛИТИКА

Одного разу мій чоловік влаштував жа хливий сkандал. Я для нього приготувала суп. Коли він сів за стіл і спробував, почав страшенно кричати і кинув тарілку з супом на стіну. Я стояла в աоці і плескала очима. Цим справа не закінчилася. Він почав обзивати мене і говорити, що я жахлива господиня і абсолютно не вмію готувати. Звинуватив мене в тому, що в будинку я нічого не роблю, скрізь пил, підлоги брудні, ложки та виделки брудні, посуд мити я теж не вмію. Єдине, що я могла зробити, це стояти і nлакати.

Я пробувала зупинити його, але це було вже неможливо. Він об зивав мене і говорив, що у мене немає інтелекту. На його думку, потрібно попередити мого ректора, щоб мене виключили з університету, так як я не гідна там вчитися. На всі його зауваження я погоджувалася, щоб він не кинув і не пішов від мене. Одного разу він сказав, щоб ми пішли в продуктовий магазин. Ми разом сходили і там, де була сметана, зупинилися. Він дав мені завдання — вибрати сметану. Я вибрала сметану з середньою ціною.

Він почав на весь магазин кричати, що я навіть сметану вибирати не маю, так як нікчемна. В той момент я зрозуміла, що це кінець і більше не хочу його бачити. Я сказала, щоб він перестав так кричати, адже всі дивилися на нас. Але він продовжував. Тоді я сказала, що розлучаюся, і щоб він зібрав свої речі і пішов з мого будинку. Він побіг за мною і почав говорити, що пожартував. А я йому відповіла, що я не пожартувала і більше не хочу його бачити. Всі думали, що я сіра миша і не можу йому відповісти, як слід. Але варто людину довести до такого стану — і він з мишки перетвориться на звіра.