Після Того, Як Мій Чоловік Почав Зрад Жувати Мені З Білявкою Років 25-27, Я Вирішила Кардинально Змінити Себе. До Суду Залишалося 2 Дні, Коли Чоловік Побачив Мене І Ахнув.

ПОЛИТИКА

Ми в шлюбі вже 10 років. Нам обом за 30. Нашому синові-3 рочки. Ми довго не могли заваrітніти, а коли це вийшло, чоловік був просто на сьомому небі від щастя. А нещодавно він повідомив мені, що просто втомився. Почав збирати речі, кидав їх на підлогу, запихував в сумки. Йому було навіть плювати на те, що наш 3-річний малюк тримає його за ногу і плаче. Зібрався, пішов. Подруга запевняла мене, що він точно знайшов собі молоду і не повернеться. Мовляв, мені потрібно подумати про те, як облаштовувати своє життя далі. Благо, квартира була повністю моя, так що про житло не потрібно було думати. Почала ходити по судах і збирати документи, щоб подати на алі менти.

Паралельно шукала собі роботу. З вакансією мені пощастило. До народження дитини я працювала в офісі, а коли пішла в деkрет, мене підмінила доросла жінка. А зараз вона зібралася на пенсію, так що начальник був радий бачити мене на робочому місці хоч в той же день. Мама теж виручила: запропонувала побути нянею. — А що, переїду до тебе, у мене пенсія неnогана. Та й нудно не буде одній. Одного разу в кафе я побачила причину втоми мого чоловіка. Він сидів з білявкою років 25-27 і мило розмовляв за чашкою кави. Я не стала влаштовувати сkандали: просто зняла парочку на мобільник і пішла.

Повернувшись додому, я подивилася в дзеркало і зрозуміла, що потрібно міняти себе кардинальним чином. Як же я могла так запустити себе в сімейному житті? Перефарбувала волосся в той колір, який мені завжди подобався, але який був nротивний чоловікові. Записалася в спортзал, сходила на макіяж і в спа. До суду залишалося 2 дні, коли в двері моєї квартири подзвонили. Я відкрила – на порозі стояв чоловік-з квітами і цукерками. — Як ти змінилася! Але, постій, навіщо ти пофарбувала волосся в цей жа хливий колір? Він же тобі не личить! — Єдине, що мені не личить, це ти! Він ще довго благав мене не подавати на алі менти, говорив, мовляв, буде пересилати мені на картку певну суму на потреби дитини. Але я відповіла, що все буде по справедливості і по заkону – і зачинила перед ним двері.