У Перший Же День Наш Зять Показав Своє Справжнє Обличчя. На Наше Запитання Він Відповів І Подумав, Що У Нього Вийшов Смішний Жар Т. З Того Дня Він Завжди Псує Наші Свята Своїми Жар Тами.

ПОЛИТИКА

Наша дочка вибрала собі в чоловіки якогось гумориста, який не розуміє, що таке виховання і як потрібно себе правильно вести на людях. Чомусь саме ті люди, які не вміють жар тувати, або роблять це погано — найбільше жар тують. Така людина наш зять. На сімейному святі, коли всі родичі сиділи за столом, то зять починає розповідати свої дурні жарти про тещу і тестя, про сімейне життя.

Ні я, ні мій чоловік, ні родичі, ніхто не сміється. Зате зять падає зі сміху над своїми ж жар тами, а дочка його всіляко підтримує. Так потім вони нам кажуть, що ми просто сучасного гумору не розуміємо. Це ще прикріше слухати, адже не тільки ми з чоловіком не сміялися. А взагалі всі родичі мовчали і червоніли. Я пам’ятаю, як дочка привела свого нареченого до нас на знайомство. Чоловік тоді запитав його: — А ти хоч служив? — Так, звичайно. -В яких військах?

— В «диванних», — відповів зять і подумав, що у нього вийшов такий смішний жар т, що став іржати, як кінь. Зовсім не так пови нен вести себе молодий чоловік на знайомстві з батьками своєї нареченої. Я не розумію, чому донька вибрала саме його. Адже ми з чоловіком намагалися їй прищепити хороший смак, показували якісні комедії, а не такі, як дурні каламбури видає зять. Гірше того, іноді і дочка пародіює свого чоловіка і починає також тупо жар тувати. Так вона зовсім деградувати з ним почне.