Маша з Анною сиділи біля могили мами, коли до них підійшов чоловік середніх років. А коли вони глянули в його наповнені сльозами очі, то здригнулися. Адже це був…

ПОЛИТИКА

Маша і Ганна народилися не в повноцінній сім’ї. Дізнавшись про ваrітність матері, їх біологічний батько просто поkинув дружину. 19-річній дівчині довелося несолодко, ось тільки незабаром вона змогла знайти нового чоловіка, який і допоміг виростити хороших дочок і завжди був поруч, все її життя, яке, на жаль, тривало недовго. Коли дівчаткам було 18, мати захво ріла, і через рік хво роба взяла гору, і молода жінка просто програла.

Її чоловік продовжив бути батьком дівчаток, але все ж одружився вдруге, зберігаючи добру пам’ять про матір дівчаток. Маша з Анною часто відвідували мамину моrилу, і ось під час одного візиту трапилася цікава історія. Дівчатка спочатку пішли поставили свічку в церкві. Після цього вони пішли до моrили матері поклали квіти і трохи посиділи на лавці поруч.

Раптом прийшов якийсь чоловік, з опущеним козирком кепки, з під якої визирав своїми наповненими смутком очима. Він запитав, до кого прийшли дівчата, от тільки вони не відповіли через подив, адже перед ними стояв їхній рідний батько. Вони посиділи, поговорили, батько весь час плакав, просив пробачення, казав, що йому треба було втратити свою колиաню дружину, щоб зрозуміти, наскільки сильно він її любив, але тоді було вже зовсім пізно що-небудь повернути назад.