Вася Вирішив Дізнатися Від Сестри Чому Вона Запросила Своїх Колег Йому На Весілля. А Після Відповіді Сесты Наречена Трохи Не Розірвала Весілля

ПОЛИТИКА

Підготування до весілля Василя та Ярослави йшло повним ходом. Вже був обраний ресторан, підібране меню і затверджений список гостей. За три дні до весілля в списку гостей додався ще один столик і нові люди. Подивившись на це все, Слава здивувалася: -Хто ці люди? Я їх навіть не знаю. Вася подивився на список. -О, я їх знаю, це колеги моєї сестри, її подруги і однокласниці.

-І навіщо вона їх запросила на нашє з тобою весілля? -Не знаю, але дізнаюся. Пізніше він поставив це питання сестрі. -Так у мене ж день народження через три дні після твого весілля. Я вирішила, що можна заодно відзначити в ресторані. Ми вам заважати не будемо, у нас свій столик. Тамада просто оголосить про мій день народження, і ми тихо будемо відзначати.

Я вже замовила торт. -Не скупіться, — вставила свої п’ять коnійок мати. Коли він розповів про затію сестри нареченої, вона висловилася kатегорично проти. -Вона хоче вкрасти наш день! Нехай святкує в інший день і в іншому місці! Цього столика не буде у нас на весіллі чи не буде весілля! Василь подумав і вибрав сторону нареченої. Весілля пройшло відмінно, але родичі на Василя сильно образилися і з ним не спілкуються.