Хоча Подруга Чудово Знає, Які Труднощі Виникли У Мене, Вона Просить Впустити Її З Родиною Пожити На Дачі. Ось Як Я Вирішила Це Питання

ПОЛИТИКА

З Машею ми знайомі ще з універу: разом проходили практику. Подружилися, стали кращими подругами, я навіть була свідком на її весіллі. З чоловіком Маше пощастило: він був добрим і розуміючим, заробляв неnогані гроші. Так, заробляв, але зараз його дохід істотно знизився. Я не заміжня. Чесно кажучи, останні кілька років мені не до особистого життя, оскільки нещодавно мій тато пішов з життя, а мама серйозно хворіє.

Для її лікування необхідні великі гроші, а питання це належить вирішувати мені. Крім основної роботи у мене є ще пара підробітків. Є дача, яку ми здаємо в оренду, і це істотно полегшує наш фі нансовий тягар. Що стосується подруги, то їй доводиться серйозно економити на всьому. Для неї це не дуже звичне середовище існування, оскільки за кілька років вона звикла до досить-таки забезпеченого життя.

З-за цих самих труднощів подруга почала проситися пожити у мене на дачі. Виїхати вони нікуди не можуть, а дача – єдине місце, де дитина може побути на свіжому повітрі, далеко від міської суєти. Але зараз сезон, і тому піти назустріч подрузі я не можу. Самі розумієте мою ситуацію: мені дуже потрібні гроші від орендодавців. Все це я ніяк не можу пояснити подрузі так, щоб вона не ображалася. Вона прекрасно знає всі труднощі, з якими я зіткнулася в даний момент. Незважаючи на дружбу, здо ров’я мами для мене важливіше, ніж відпочинок подруги та її родини. Нехай ображається скільки хоче, але ключі від дачі я їй не дам.