Ми З Чоловіком Збирали Rроші На Власне Житло. Одного Разу, Коли Я Дізналася На Що Він Витрачав Ці Rроші, Зібрала Його Валізи І Вигнала З Дому.

ПОЛИТИКА

У мене був невдалий шлюб, і я сміливо роз лучилася, адже мені не хотілося такого життя яке він мені пропонував. Мій перший чоловік виявився козлом, і дізналася я про це, на жаль, занадто пізно. На той час у нас вже була дочка 4 років. Ми спочатку жили з ним добре, любов-морков. Потім стали батьками, ну і як зазвичай роблять уважні і люблячі мами, я більше часу стала проводити з малятком, ніж з чоловіком.

Це ж природно. Адже вона маленьке беззахисне дитя, їй потрібен догляд, увага, ласка. А на все це треба час. На дитину йшов весь час, який раніше діставався чоловікові. Він начебто образився, не розумів моєї такої поведінки. З’явилася у нього коханка. Але не проста, а зі списку моїх подруг. Такої зра ди я просто не винесла і відразу ж подала на роз лучення. Через 8 років я зважилася ще на один шлюб.

Було складно прийняти руку і серце Вадима, адже всередині, я боялася, що все може повторитися. Вадим був милим, уважним, вихованим і любив мене і приймав мою дочку. Вона теж з ним відразу ж порозумілася, і не була проти жити з ним. Ми жили на квартирі, і спільно збирали на дім. За пару років ми змогли відкласти rроші на вступний внесок. Я вже взяла потрібну довідку з роботи для надання в банк, а чоловік мені каже, що він rроші подарував його мамі. «Адже вона все життя мріяла про ремонт будинку, я не зміг їй відмовити. Ми молоді, зможемо накопичити заново». Я страաенно сказилася і вигнала його.