Ксюша покликала всіх родичів на новосілля. А те, що зробила золовка під час святкування, запам’ятається всім надовгo

ПОЛИТИКА

Ксюша нарешті покінчила з цією іпотекою. У квартирі зібралися родичі, щоби привітати її з цією подією. Під час застілля слово взяла Настя – братова дружина. -У цьому самому ресторані ми з Костею святкували весілля. Пам’ятаю, нам подарували багато конвертів із грошима, але найдивовижнішим був подарунок Ксюші. Цього святкового дня я вирішила подарувати їй стільки ж, скільки вона подарувала нам на наше чудове свято. Настя дістала конверт, розкрила його, перевернула — а він був порожній.

Звісно, гості були здивовані. Серед присутніх були всі друзі та близькі Ксюші, колеги з роботи, навіть начальник. Варто зазначити, що іпотеку Ксюша закривала насилу: економила на всьому, навіть на їжі. Виручала мама: не було місяця, щоб жінка не закинула свою частину на загальну суму, щоб колись полегшити тягар своєї доньки. Що стосується Насті та Кості, то у них немає своєї квартири. Вони живуть у знімній, але це не заважає їм наро джувати вже другу дитину.

Костя працює, Настя – домогосподарка. Оскільки брат Ксюші заробляв непоrано, то Настя ні в чому не відмовляла. Може тому у неї з Ксюшею не склалися теплі взаємини. Як би там не було, Ксенія була виставлена на посміховисько: навіщо треба було згадувати те, що було 5-6 років тому? Та й Настя має зрозуміти, наскільки складно було Ксенії на той момент. До речі, Костя не оцінив витівки своєї дружини. Вони посварилися в коридорі ресторану, і котрий день уже не розмовляють.