Сини пройшли весь світ та принесли нечувані подарунки мамі. І ось вона написала їм листа – хто з них вгадав, що треба було її серцю

ПОЛИТИКА

У жінки було троє синів, коли вони виросли, то роз’їхалися білим світом, щоб знайти свою долю і розбагатіти. Усі троє своїх цілей досягли. Якось вони зустрілися удвох і почали хвалитися тим, які подарунки принесли своїй старій матері. Перший син каже: -Я мамі купив величезний будинок. Другий син каже: — А я матері купив шикарну машину, найновішу модель, також найняв їй водія. Тут молодший син посміхається і каже:

— Мені здається, дорогі брати, що я вас переплюнув. Я витратив кілька мільйонів доларів, щоб придбати папугу, яку привчили переказувати Біблію напам’ять. Варто матері назвати розділ, і він здатний відтворити його напам’ять. Мені здається, мати найбільше оцінить мій подарунок.

Незабаром жінка надіслала вдячний лист синам у відповідь на подарунки. «Дякую за будинок, але він надто великий для мене однієї. Я живу лише в одній кімнаті, але доводиться його прибирати. Дякую за машину, але я надто стара для подорожей. Вона стоїть у гаражі в основному. Я їй не користуюсь. Любий молодший син, тільки ти вгадав, що треба моєму серцю. Спасибі велике, курча було дуже смачним»