Свекруха заявила що смотрини зовиці повинні проходити в нашій квартирі, а коли я відмовилася, вона повеліла мені піти в кімнату і не виходити звідти. Ось тоді і у мене в голові дозрів план-як викинути всіх цих нахаб з моєї квартири

ПОЛИТИКА

Мені моя подруга розповіла одну історію. Все це сталося з її колегою. Дівчинка була з дитбу динку. Але вона ніколи не скаржилася на життя. Після вона отримала квартиру, яку здала і пішла вчитися. Жила вона безкоштовно в гуртожитку, отримувала за оренду квартири гроші, їй вистачало. Після того, як закінчила університет, поступила на хорошу роботу, пройшлася по кар’єрних сходах і отримала відмінну посаду. Вона заробляла дуже добре. Незабаром зустріла молодого чоловіка і вийшла заміж за нього. Справа в тому, що сестра чоловіка і свекруха ніяк не давали їй спокою. Свекруха її недолюблювала.

Вони постійно тягнули від чоловіка гроші і виходило, так що сім’ю утримувала тільки вона. Та й чоловік самостійно ніяких рішень не приймав. Незабаром сестра чоловіка повинна була вийти заміж, і вони влаштували оглядини. Чомусь свекруха вирішила, що вони будуть робити оглядини саме в будинку у цієї дівчини. Вона звичайно була проти, але заради чоловіка все ж погодилася. В один із днів, почувся дзвінок у двері: Катя відкрила, а там купа народу і всі ошатні, з квітами, з шампанським.

Під час оглядин свекруха підійшла до неї і сказала, щоб вона з кімнати не виходила, поки гості не підуть. Уявляєте, так сказали їй — в її ж будинку. Вона була в աоці, дуже сильно розлю тилася і сказала, щоб всі гості пішли, але її ніхто не почув. Вона вийшла, закрила двері, залишила гостей всередині і вимкнула з під’їзду електрику, а сама пішла в магазин. Коли вона повернулася, крім чоловіка вдома нікого не було. Чоловік з нею не розмовляв, але їй вже було все одно, тому що їхні стосунки зіnсувалися. Вона сама вже хотіла розлу читися. Дівчина вона самодостатня і не пропаде, нехай він сам думає.