Чоловік Світлани копив гроші на їхню старість, а коли у дружини виявили хво робу, здавалося, все добре – вилікується на ті rроші. Тільки rрошей то більше не було

ПОЛИТИКА

У моєї подруги, Свєти, виявили жа хливу хво робу. Вона каже, що нічого з цим не робитиме. Вилікується — добре, ні — ну … значить, так їй судилося. Справа в тому, що Світлана моя подруга дитинства. Ми з нею разом ходили до школи, більшу частину дня до мого заміжжя проводили разом. Я вийшла заміж і переїхала з чоловіком до міста, а Світлана залишилася в селі зі своїм чоловіком. У Свєти двоє синів, у мене одна дочка. Ми з чоловіком виховали її дуже самостійною та відповідальною дівчинкою.

А ось у подруги все навпаки. Чоловік Світлани нещодавно повернувся з Італії, він там більше 15 років пропрацював. Йому там вже 60 виповнилося, ось Семен і вирішив залишити ту справу та повернутися до сім’ї. Чоловік привіз з собою rроші, доволі нескромну су му. І Світлана одразу взялася думати, які ще є потреби у її синів, а ті знали, чого у мами попросити: то вони огорожі для своєї території просили, то «додати трошки» на машину мрії. Я зупинила Свєтку. Кажу: — Ти ж, начебто, доросла бабця.

Невже ти не розумієш сама, що варто відкласти трохи rрошей собі на забезпечену старість? Твій чоловік заради цього копив, а не щоб паркани зводити навколо дачі сина. Подруга на мене образилася, але коли дізналася про свою недугу, одразу мені зателефонувала. Ось я й говорю зі спокійною душею, що вона може ті накопичення чоловіка віддати за ліkування. Я вже в телефоні чула, як подрузі стало ніяково від сказаного. І так, виявилося, вона всі гроші віддала синам на нові примхи.