Я Ніколи Не Подумала Б, Що Буду Безмежно Вдячна Kоханці Мого Чоловіка. Вона Мене Навчила Тому, Чого Я Так Баrато Років Не Знала

ПОЛИТИКА

Перший час у нас із чоловіком була просто чудова родина. Я такого щастя й уявити не могла. Він у мене добре заробляє, жодних фі нансових nроблем у нас не було. Я займалася домашнім господарством, але не забувала постійно стежити за собою. А згодом у нас з’явилися діти. Чоловік багато часу з ними проводив. Вже минуло 10 років нашого сімейного життя, і я зараз зрозуміти не можу, коли все стало так nогано. Адже починалося все так красиво та романтично. Я почала розуміти і підозрювати, що у чоловіка є коханка.

Тому що він приходив додому ситим, дуже втомленим, не хотів обіймати мене перед сном, дуже мало зі мною розмовляв. Зрозуміло, що він щось приховує від мене. Тоді я сподівалася, що він просто знайшов собі інтрижку і скоро все закінчиться. Ну, спіткнулася людина один раз, можна пробачити. А потім його натяки стали все яскравішими, ніби він не збирався навіть приховувати від мене факт зради. Я стала помічати на сорочці червону помаду, в машині довге біле волосся.

Мені було так бридко і гидко від чоловіка. Насамперед від того, що він бреше своїм дітям, а потім уже мені. Що він взагалі здатний приховувати таке і далі займатися своїми ганебними справами. Одного разу я навіть побачила, як у машині мого чоловіка біля його офісу сиділа та сама блондинка з довгим волоссям. Вона була дуже молода, мені стало nротивніше подвійно. Мені не хотілося влаштовувати сkандалів, мій біль був настільки сильний, що я не хотіла всіх цих криків і сварок. Просто коли чоловік повернувся з роботи, я йому сказала, що подала на роз лучення. Через кілька років він став розсудливіше, але я його більше не прийняла. Його коханка навчила мене жити сама для себе.