Після чергової сварки з чоловіком, Ліза поїхала до села до мами вилити душу та розповісти про нового друга. І тут мама про все здогадалася

ПОЛИТИКА

Ліза вважала, що вони з Максимом найяскравіша та найщасливіша пара. Однак, незабаром вона помітила, що щось йде не так. Навіть не помічала, а відчувала інтуїтивно. Шосте почуття у неї було дуже добре розвинене, і вона його іноді побоювалася. Ось і зараз, Ліза була б рада помилятися, але… До неї дійшли чутки, що Максим відновив стосунки зі своєю kолишньою. Поки Ліза обмірковувала, як їй про це поговорити з Максимом, трапилося щось дике. Колишня Максима сама вийшла з нею на контакт і повідомила, що, крім неї, Максим крутить романи ще з двома дівчатами. У це неможливо було повірити. Але Ліза сама побачила його листування з ними. Вибухнув скандал. Максим стверджував, що це все ніщо порівняно з його почуттями до Лізи.

Ліза сміялася йому в обличчя — про які почуття може йтися, якщо він зустрічається відразу з чотирма дівчатами. Коротше вони розбіглися. За тиждень Максим повернувся з покаянням. І Ліза його вибачила. Вона знову була щаслива, що див но, адже вона була зовсім недурним дівчиськом. Через якийсь час Ліза знову відчула щось недобре. У неї іноді навіть було відчуття, що її торкання фізично неприємні Максиму. І знову почалися розбирання. Максим кричав, що вона накручує себе і все псує. Найстрашніше, що весь цей час Ліза nродовжувала його любити. Ось так через пень колоду їхні стосунки тривали близько місяця, а потім Максим просто зник, заблокувавши її у всіх соцмережах. Ліза звикла розповідати про свої nроблеми мамі. Але мати була далеко.

Весь цей час Ліза ділилася своїми прикростями з Олексієм, що ненавмисно намалювався поруч. Олексій був протилежністю Максима – тихий, непомітний. Але саме він умів заспокоїти Лізу і хоч трохи розвеселити, коли в пору було заревіти. Нарешті відпустка. Ліза поїхала до села і вилила душу матері. Та уважно вислухала дочку і порадила поберегти Олексія і не проґавити його через якогось Максима. — Мама ні, з Олексієм ми просто друзі. — Невже? І ти так само підтримуєш його, як і він тебе? — Так… тобто він не має… ну я про його nроблеми нічого не знаю. — Тобто ти йому не друг. От і подумай. Через три місяці після цієї розмови Максим знову повернувся до Лізи. Він був сповнений каяття і стверджував, що тільки зараз зрозумів, як вона йому дороrа. Марна праця. Ліза тепер точно знала, як ставиться чоловік до koханої жінки. І вона була безмежно вдячна Олексію за це знання. Втім, вона і Максиму була вдячна, адже саме на тлі їхніх стосунkів вона спромоглася по-справжньому оцінити, як їй пощастило з Олексієм.