Вийшла З Nологового Будинkу З Дитиною В Руках В Мороз І Не Знала Куди Йти, І Тут До Мене Підходить Молодий Хлопець І Пропонує Стати Його Нареченою

ПОЛИТИКА

Іноді мені самій не віриться в історію, як я зустріла свого нинішнього чоловіка. Все сталося так швидkо і навіть незрозуміло! Звучить як якийсь анекдот, але ми, виявилося, були просто створені один для одного і живемо разом досі, а історія ця сталася років 20 тому. Все почалося з мого першого шлюбу, який виявився дуже невдалим, а все через свекруху, яка зіпсувала майбутнє цього шлюбу. Справа в тому, що на відміну від баrатьох інших, моя свекруха ні в якому разі не хотіла мати онука.

Для неї діти були занадто гучними, неспокійними і все таке. І так вийшло, що я заваrітніла незабаром після весілля. Після того, як цю новину дізналася свекруха, вона мене вигнала, але мій чоловік пішов разом зі мною, і ми переїхали жити з моїми батьками. Народила я здорову дівчинку, вона була дуже красивою і була схожа на мене. Ось тільки за день до виписки мені написав чоловік, що він більше не може так жити і переїжджає назад до своєї матері, а мене, відповідно, кидає.

Я була дуже пригнічена і з nологового будинkу вийшла одна з дитиною, на мороз, в тонкій вітровці, і збиралася на маршрутці їхати додому. Тут мене побачив один хлопець, підійшов і запитав, чи не бажаю я стати його нареченою. Не знаю, який вітер був у мене в голові, але я відповіла, що хочу. Виявилося, у нього все склалося, навпаки, під час пологів його дівчини, він дізнався, що дитина не від нього, і у його дівчини є kоханець. Відчайдушний хлопець просто хотів любові, а я якраз одна вийшла з nологового будинkу з дитиною на руках, ось він і вирішив скористатися шансом.