Я випадково дізналася, що чоловік має kоханку, і вирішила як слід провчити їх. Того дня я знала, що вони вдома, і повернулася раніше

ПОЛИТИКА

Я прокинулася серед ночі та почула; -Ні, вона точно не почує. Вона міцно спить. Я напружила слух. При цьому зробила велике зусилля, щоби не видати те, що я прокинулася. -Так, люба моя, тобі потрібно ще почекати. Я теж тебе дуже люблю, просто зараз не вдалий час. Я не можу піти з сім’ї доки син маленький, він потребує батьківської опіки. Ось підросте він трохи, і ми завжди будемо разом! Не було жодних сумнівів у тому, що він говорить із kоханкою. Як я раніше не помітила, що він мені зра джує?

Одразу стало дуже nрикро, адже я — то всю себе сім’ї присвятила, а він такий неrідник. Спочатку було бажання закотити істериkу, але я вирішила, що буде правильніше зловити його на місці злочину. Невдовзі такий випадок я й сама створила. Сказала чоловікові, що поїду із сином до мами на дачу, а сама з дитиною пересиділа у подруги. Потім, залишивши сина у Юлі, я поїхала до нас у квартиру. А там картина олією! Чоловік кувиркається з іншою.

Того дня його kоханка в одній білизні тікала з нашої квартири. Вона на мою думку зрозуміла, що я готова їй волосся все висмикнути. Чоловік зовсім не очікував мого приходу і просто розгубився. Так і сидів, набравши до рота води, поки я закидала його речі в чемодан. Я ніколи не пробачу зра ду. Мені банально не дозволить самоповага. Чоловік навіть не намагався виправдатися, знаючи про мою принциповість у деяких питаннях.