Дружина Начальника Була Впевнена, Що Чоловік Їй Зраджує Зі Мною. Але Справжній Пік Настав, Коли Я Заваrітніла І Пішла У Деkрет

ПОЛИТИКА

Після університету я одразу вийшла працювати секретаркою у хорошу фірму. Але їм була потрібна не просто гарна дівчинка, а справжній фахівець із знаннями двох мов. Подружки одразу почали питати, який у мене начальник. Вони вже почали нафантазовувати мій службовий роман. Але мій начальник дуже дорослий чоловік, мені в дідусі годиться, ні про які романтичні пригоди і думати не доводилося. Але він був дуже гарною людиною. Останнім часом дружина начальника помітила мене і почала все частіше приходити на роботу. Було видно, що вона ре внує до мене свого чоловіка, але це було так безглуздо з її боку.

Вона демонстративно приходила до нього в кабінет і давала мені розпорядження, чи то принести їй каву, чи то тістечко, чи то за комуналку заплатити. Я все виконувала, але всередині було так смішно. А в цей час у мене самої розвивався роман із хлопцем мого віку. Я думала, що у нас все серйозно, він навіть почав говорити зі мною про весілля. І тут з’ясовується, що я ваriтна від нього. Хлопець, коли дізнався про це, одразу зник. Ось і вся його серйозність, але мама мене підтримала, сказала, що краще нар оджувати.

Я працювала до останнього, зрештою вийшла в де крет. Начальник пошкодував мене, підтримав мене фінансово гарненько, сказав, що чекатиме на закінчення мого де крету. Через два місяці начальник знову зателефонував, вибачився, але сказав, що його дружина і теща просто замучили. Вони думають, що я народила хлопчика від начальника та просять мене зробити тест на батьківство. Я, звичайно, допомогла начальнику: все ж таки, шкода чоловіка. Але ду рості його дружини я досі дивуюся.