Набралася Сміливості Та Несподівано Зателефонувала Колишньому Чоловікові. Я І Не Уявляла, На Що Моя Задумка Перетвориться

ПОЛИТИКА

Роз лучилася я місяць тому, і тільки зараз я задумалася: чи не прийшов час зажадати алі менти на дитину? Ми з колишнім часто спілкуємося телефоном, але за ці дні мова про фі нанси чомусь не заходила. »А скільки мені вимагати?» – раптом промайнула у мене в голові. Дізналася прожитковий мінімум у нашому регіоні. Плюс, вирішила віддати дитину на гурток. До того ж, потрібно враховувати той факт, що у дитини – орrанізм, що росте, і куnувати одяг потрібно набагато частіше, ніж будь-коли. Згодна, що я зобов’язана вкладатися в дитину. Але не варто замовчувати той факт, що я вклала кругленьку су му в будинок, який залишився після роз лучення колишньому чоловікові. Думаю, настала його черга nлатити за рахунками. Вирішила спочатку трохи завищити су му, щоб було де поторгуватися. Адже аліменти nлатити йому доведеться у будь-якому разі. Краще, хай погодиться зробити це мирним шляхом. Не хочу я робити це за доnомогою су ду чи інших відповідних органів. Можу попросити не rрошей, а наприклад автомобіль.

Але в такому випадку він може записати машину на себе, і вимагати її назад, коли йому заманеться. Не знаю, скільки зараз заробляє колишній чоловік, але мені здається, що цю су му він точно потягне. А чому я не знаю, скільки він заробляє? Тому що в нього ніколи не було стабільного заробітку, і за час спільного життя ми мали окремий бюд жет. Отже, все продумала і набрала колишньому. Почала з того, що донька порвала куртку, і нам довелося терміново їхати до магазину по обновку. А потім уже заговорила про алі менти.

Коли назвала суму, то почула від нього одні матюки. Скажу, що за час подружнього життя таких слів я не чула від нього. -А ти бачив, які зараз ці ни на все? -А Ти зібралася доньку ікрою годувати? -Гаразд. Тоді назви свою су му. Було зрозуміло, що ця розмова була для нього несподіванкою. Він не був готовий до таких вимог. Послався на другу лінію – і повісив трубку. Через 2 години мені прийшла смс-ка із банку. Мій рахунок поповнився сумою, яку я очікувала отримати. А під нею було повідомлення: «Гроաі на утримання дитини. Січень, 2022”. Я залишилася задоволеною. Все сталося так, як я планувала.