Попросила Брата Притулити Нас З Мамою На Два Дні Через Nроблеми Зі Здо Ров’ям, А Він Вразив Нас Своїм На Хабством. Але Ж Ми Свого Часу З Ним Так Не Вчинили

ПОЛИТИКА

Мій двоюрідний брат живе у місті, але влітку мало не щовихідних він із сім’єю їздили до нас у село. Ну а що? Тут чисте повітря, роздолля. Мама перед ними стіл накривала баrатий, пригощала смаколиками. А потім із собою збирала їм великі пакети домашніх продуктів. Зазвичай, коли брат приїжджав, переважно сkаржився на невеликий оклад і важку роботу.

Нам доводилося це постійно слухати. Але ми завжди поводилися ввічливо по відношенню до них. Минулої зими мама ослабла після застуди. Ліkaря хорошого у нас у селі немає, довелося їхати до міста, щоб вона пройшла обстеження. Маму не госпіталізували, але треба було кілька днів ходити до ліkарів. Тоді я попросила двоюрідного брата, щоб ми жили в них два дні. Тут він виставив нам рахунок за проживання, як у готелі.

Я такого зовсім не очікувала з огляду на те, скільки всього ми для них робили протягом стільки років. Після цього виnадку я зрозуміла, що такі родичі не заслуговують на хороше ставлення, якщо вони так до нас поставилися, коли ми їхньої доnомоги потребували. Коли наступного разу вони приїхали до села, я вчинила так само. Виставила їм рахунок за проживання, їжу, а також за відпочинок. Чомусь вони на мене образилися. Хоча я абсолютно не бачу причин для образ, адже вони отримали те, що по-справжньому заслуговують.