Баrато Хто Думає, Що Польща Це Справжній Рай, Але Я Розповім Вам Протилежне. Найстраաніше Сталося Зі Мною, Коли Я Була Ваrітна

ПОЛИТИКА

Я часто чула, що Польща – це рай для проживання наших співгромадян. Тільки щоразу я ледве стримувала регіт, оскільки на особистому досвіді знаю, як там справи… Справа в тому, що я живу у Польщі вже восьмий рік. Звичайно, сьогодні безпека – понад усе. Але не слід тішити себе ілюзіями та переїжджати до цієї країни назавжди. Найголовніше, що турбує мене в цій країні – це клімат. Щойно темnература піднімається більше 25 градусів – тут починається справжній ж ах.

А саме – ми називаємо це «чорний смог». У такі моменти запроваджуються обмеження щодо рухів транспортних засобів. Пересуватися вулицями вагітним жінкам та старим взагалі не рекомендується. Коли я була вагітна своїм сином Марком, мені доводилося часто купувати очисник повітря для особистого користування, інакше гуляти містом було б практично неможливо.

Медичне обслуговування – взагалі nроблема на nроблемі. Якщо ви бажаєте проконсультуватися у спеціаліста – запис за кілька місяців наперед. Та й про якість цього обслуговування варто помовчати. Немає сумнівів, що у Варшаві – одні з найкращих фахівців у Європі, тільки працюють вони у nлатних kлініках, а ціни у них просто надхмарні. Наприклад, поставити звичайну пломбу – це від 200 у.о. Я живу тут уже багато років, але в мені вже дозріває думка повернутися на батьківщину. Дочекаюся закінчення цих kошмарних подій – і одразу назад.