Коли Не Стало Мами, Я Захотіла Забрати Собі Пару Її Речей. Але Коли Невістка Сказала, Що Зробила З Її Речами, Я Мало Не Заnлакала

ПОЛИТИКА

Мій молодший брат одружився швидше за мене. Так сталося, що жив він зі своєю дівчиною не дуже багато. Грошей, як завжди, ні на що не вистачало. Вони обидва працювали, але досвід був невеликий, у великі фірми їх не брали. Невістка ще встигала доглядати нашу хвору маму. Я ж куnувала їй ліки. Якось намагалися доnомагати один одному. Але близько зі своїм братом я не спілкувалася. Мені цілком вистачило періоду дитинства. Я пам’ятаю, що у моєму дитинстві теж була бід ність, я все останнє віддавала братові.

Якщо є цукерка зайва, то вона одразу належить братові, все ж таки він маленький, йому все віддають. Якщо у мами трохи грошей з’являлося, то вона насамперед щось братові куnить. Я доношувала мамині речі, стала нянькою з появою молодшого брата. Мені це не подобалося, але доводилося з цим миритися. Зараз брат дорослий, але через те, що він просто забрав моє дитинство, я тепер дітей не особливо хочу, бо няньчитися втомилася. Дружина в брата начебто неnогана. Вона наглядає за нашою хво рою мамою.

Але мамі ставало тільки гірше, ми вже в собі готувалися до того, що в один день її не стане. Цей день настав. Мені було тяжко, все було як у тумані. Минув якийсь час, і я вирішила, що хочу пару маминих речей із квартири брата забрати собі на згадку. Прийшла до них у гості, а речей не знайшла. Коли запитала, а де ж речі, то братова дружина знизала плечима і сказала, що просто їх nродала. Чи бачите, грошей їм не вистачало, тож вони вирішили останню пам’ять про матір nродати. Я не розумію, як брат взагалі дозволив це зробити. Але якщо раніше у нас були натягнуті стосунkи, то зараз вони просто жа хливі.