Після Того Як Ми З Дружиною Куnили Будиночок За Місцем, Вся Рідня Згадала Про Нас. Ми Терпіли Все , Але Один Випадок Докорінно Змінив Всі

ПОЛИТИКА

Коли ми з дружиною куnили будиночок за місцем, ми були на сьомому небі від щастя, бо дві наші інтереси, садівництво та вироби з дерева знайшли собі місце на нашій ділянці. Мій дід був столяром. Я ще в дитинстві в нього навчився робити різні скриньки, ложечки з дерева, а подорослішавши, полюбив і вдосконалив свої вміння ще більше. Цим я займався у своєму закритому сарайчику. Дружина ж вирощувала улюблені півонії, тюльпани, малинку, полуницю та різні овочі на земельній ділянці навколо нашого будинку. Нашому тихому щастю незабаром настав кінець, а якщо бути точніше, цьому посприяли наші родичі та друзі.

Спочатку моя сестра з чоловіком стали кожні вихідні до нас приїжджати без попиту та попередження. Гаразд, якби вони з собою хоча б поїсти чогось приносили, але ні, впадали до нас, а ви, господарі, думайте, чим годувати будете. Якось я серйозно поговорив із сестрою, так вона образилася на мене, а через кілька хвилин мені зателефонувала мама з вимогою вибачитися перед сестрою, а наостанок мене, 35-річного мужика, відчитала за nогану поведінку. Після сестри на нашу голову впали друзі. Спочатку з ними теж було все нормально: ми домовлялися, хто що з собою принесе, і сиділи все ввечері, вплітали шашлик за обидві щоки, співали пісні та грали на гітарі.

Потім наші друзі брали участь у нас, а іноді заявлялися без попередження. Їхні діти все псували, рвали квіти, топтали все, а батьки насолоджувалися свіжим повітрям і навіть не думали робити зауваження своїм синам. Напевно, ми б так і терпіли їх, якби не був один виnадок. Якось ми з друзями сиділи у нас на подвір’ї, пили каву, поки у дружини готувалася курочка в духовці, як раптом почули крик їхньої доньки з сараю. Та порізалася… моєю пилкою! Вона ще nлакала, казала, що хотіла пограти, а її горе-папаша звинуватив мене в тому, що я, бачите, маю на хабство зберігати свої речі у своєму закритому сараї! Вони відвезли дівчинку до лікарні і зажадали у мене повну грошову компенсацію за те, що через мене постраждала їхня дитина. Звичайно, я послав цих «друзів» куди треба і обірвав усілякі зв’язки з ними. А то я маю питати у них, що мені можна зберігати у своєму будинку, а що ні? Ще чого?