Свекруха зайшла на кухню прямо в той момент, коли я пригощала подругу чаєм із бутербродами. Той сkандал, що вона влаштувала мені, я в житті не забуду

ПОЛИТИКА

Коли я зустріла кохання всього свого життя, моєму щастю не було межі: ось він, той чоловік, з яким я проживу все своє життя. Відразу після весілля ми переїхали до його батьків. Квартира в них була простора, так що місця вистачало всім. Через деякий час я стала несвідомо придивлятися до своєї свекрухи, щоб зрозуміти, яка вона людина. Вона жила за своїми законами, і з моєю появою до її кодексу додався ще один пункт. -До продуктів у холодильнику не торкатися. Так, я мала право заглядати в холодильник тільки в строго відведений час, коли вся сім’я готувалася до обіду чи вечері.

Спочатку я вважала, що проблема в мені, і це безглузде правило було вигадане виключно проти мене. Я не була проти взяти на себе всі домашні турботи – так і зробила. Тільки свекруха вічно вважала мене ледаркою. Мої батьки жили в селі, але коли вони надсилали мені продукти, я не скупилася і складала все у загальний холодильник. Тільки от свекруха знову включала своє правило: все, що у холодильнику – її. Якось я запросила в гості свою подругу, і вирішила почастувати її чаєм із бутербродами. Свекруха зайшла на кухню прямо в той момент, коли я діставала з холодильника ковбасу.

Такий сkандал влаштувала – що мені аж згадувати страաно. Якось я не витримала і поставила перед чоловіком ультиматум: або ми переїжджаємо, або їду тільки я. Чоловік заявив, що з батьківського будинку він нікуди не поїде, але запропонував рішення купити окремий холодильник. Однією проблемою стало менше, зате свекруха сконцентрувала всі свої зусилля на тому, щоб знаходити в будинку ділянки, де я не забиралася. Думаю, скоро я не витримаю і подам на розлу чення. Не таким я уявляла сімейне життя.