Дівчинка Наро Дилася З «Заячою Губою». Тато Прийшов Подивитися. Потім Заявив, Що Вони З Дружиною Опиняються Від Дочки. Потім Прийшла Бабуся…

ПОЛИТИКА

Цю історію розповіла мені дочка, яка нещодавно наро дила нам онука. Далі з її слів.З нами в палаті лежала дівчина, Алла, якій довгий час не вдавалося наро дити. Перша ваr ітність у неї перервалася через викидень. Після кількох безуспішних спроб вони прийшли до рішення вдатися до екстракорпорального запліднення. Вийшло тільки з другої спроби. Витратили багато грошей. Адже ось як виходить в житті, одні не хочуть дітей, але народжують і віддають їх в дитбудинок. Інші проходять всі кола пекла, щоб наро дити дитину. Алла з другого місяця вагітності лежить в лікарні під невсипущим наглядом лікарів на збереженні.

І ось настав день її пологів. Ми всі переживали за неї. Одна з сестер сказала, що при пологах буде присутній чоловік Алли, щоб підтримати дружину. Через дві години забігали медсестри, ліkарі, санітарки. Ми здогадалися, що там сталося щось екстраординарне. Одна з дівчат запропонувала всім разом помолитися за Анну та її дитину. Потім все вщухло, але Аллу в палату не повернули. Ми затягли до нас медсестру, і попросили розповісти, що сталося. — Народ илася дівчинка. Абсолютно здорова, але з дефектом, з «заячою губою». Папаша як подивився на дочку ледь не знепритомнів.

Потім заявив, що вони з дружиною відмовляються від дочки. Алла не посміла чинити опір чоловікові. Ми всі в палаті впали в зневіру. Довго мовчали, кожна тихенько плаkала на своєму ліжку. Ну ось навіщо стільки мук? Щоб в результаті кинути дитину? Вони ж прирекли дівчинку на муки?! Я сьогодні подзвонила в пологовий будинок знайомій, щоб дізнатися, чим там завершилася історія Алли. Виявилося, що все добре. Прийшла мама Алли, підбадьорила дочку, сказала, що, якщо її батько не хоче дитини, то може котитися на всі чотири сторони, а вона дочку і внучку в біді не кине. Добре, що дівчинка буде рости з мамою, напевно її дефект вилікують, а тато… Знайдуть нового.