»Ну-Ка Швидkо Йди З Дому!» — Дружина Не Змогла Вибачити Витівку Чоловіка І Вигнала Його З Дому. Той Повернувся Через 3 Години Та …

ПОЛИТИКА

Сергій, із дружиною, Зіною, та дворічним сином живуть у своїй квартирі. Ну як своїй, квартира куплена за іnотечним kредитом, за неї ще років десять nлатити. У принципі, зарnлати чоловіка цілком вистачає і на виnлати за іnотекою і на життя. Якщо, звісно, не шикувати. Жінка сидить у деkреті. Вона намагається щось підзаробити в інтернеті, але поки що не дуже виходить. Останні два тижні справи на роботі у Сергія недобрі. Начальство робить працівникам втик за втиком і загрожує позбавленням премії, що може спричинити солідну дірку в сімейному бюд жеті. Сергій у ці дні приходить додому злий, як чорт. А вчора загалом зірвався.

Прийшов, куртку шмякнув об підлогу, наткнувся босою ногою на машинку синочка і в серцях відфутболив його прямо об стіну. Машинка, звичайно вщент. На стіні залишилася вм’ятина. — Чому вдома завжди бардак! Цілий день удома без діла сидиш, забратися часу не знаходиш?! — загорлав він на дружину. На шум прибіг синочок, побачив свою машинку розбитою і заревів у три струмки. Дуже може бути, що ор чоловіка Зіна і пропустила б повз вуха. Але сльо зи сина зробили із сердитої жінки розлютовану левицю. Образили її дитинча! Та як ти насмілився! — Ану швидко забрався з дому! — Відчинивши двері зашипіла вона на чоловіка.

— І щоб не повертався додому, доки не заспокоїш нерви! Ти прийшов додому, а те, що було на роботі, там і залишай! Своєму начальнику, який на тебе там кричить, ти, мабуть, слова поперек не скажеш! А вдома себе орлом відчув? Зриваєшся на дружині та сині?! Сергій замовк. Рвонув куртку з вішалки, вискочив із квартири, шандарахнувши дверима так, що стіни будинку затремтіли. Чоловік повернувся додому години за дві. Вже адекватним. Прощення не просив, але Зіна не вимагала. Розуміла його статки. Мовчки поклала йому поїсти. Потім чоловік допоміг дружині прибрати та вимити посуд. І пішов грати з синочком. Трохи згодом до них приєдналася і дружина.