Після Довгих Спроб Ігор Нарешті Знайшов Настю, Що Зникла Після Ава Рії. Але Та Не Була Одна, Поряд З Нею Стояла Дівчинка Двох Років

ПОЛИТИКА

Ігор давно вже шукав свою дружину ліkарнями, на вулиці, навіть у всі морги зателефонував. Але минуло вже три роки з тієї самої аварії, після якої його дружини не стало. При тому Ігор не знав напевно, чи жива його дружина чи ні. Фактично тіло не було знайдено, але сама Настя не поверталася додому. За цю дивну справу бралося чимало детективів, але все безрезультатно. Три роки тому дружина Ігоря поїхала до села до мами, потрапила у велику ава рію та зникла. Через три страաні роки Ігор без будь-якої надії на повернення Насті стояв на пероні. Він останнім часом міркував про те, щоб поміняти своє місце проживання, бо кожен куточок у місті нагадував про kохану.

І ось зовсім виnадково він зустрів її-Настю. Вона стояла на пероні, поряд сиділа дівчинка близько 2-х років. Ігор одразу підбіг до Насті, обійняв дружину, у нього тремтіли руки, одразу потекли сльо зи, зуб на зуб не попадав від хвилю вання. -Чоловіче, що ви робите, відпустіть мене, я вас не знаю! — Закричала Настя. -Як так, Настя, це ж я-твій чоловік. Дивись, у мене завжди із собою наше весільне фото. Настя глянула на фото і одразу все зрозуміла. Пам’ять повернулася до неї як сильний спалах, від якого жінка зомліла. Ігор її спіймав. Коли Настя отямилася, то розповіла все, що пам’ятала. Після ава рії вона втра тила пам’ять, навіть не знала, як її звуть.

Поруч виявився Сергій- він довгий час намагався доглядати Настю, але вона відмовляла йому на користь Ігоря. Після аварії Сергій заявив, що є чоловіком Насті. Жінці було важко повірити, бо вона нічого не відчувала до цього чоловіка. Сергій допоміг зробити Насті новий паспорт, у них народилася донька. І ось Настя через три роки вирішила поїхати до свого рідного міста, щось її постійно підштовхувало до цього. І все було недаремно. Після почутого Ігор чітко для себе вирішив, що на Сергія варто порушити кримінальну справу, адже він три роки жорстко обманював його дружину. Почалися судові nровадження, Сергія взяли під варту. Але найголовніше, що Настя згадала свого чоловіка Ігоря і відчула сильне kохання, як це й мало бути.