Коли я почала вчитися, то переїхала до квартири, що подарувала мені бабуся. А батько вирішив надіслати до мене свою дочку від другої дружини, і тут все почалося

ПОЛИТИКА

Мої батько з матір’ю розлу чилися, коли мені було п’ять років. Мама мене забрала та повернулася жити до своєї матері. Бабуся із сином були любителі піддати. У квартирі прибиралася лише моя мама. Мене часто забирала до себе друга бабуся – батькова мама. Я жила в неї кілька днів. Батько справно сплачував аліменти, але зі мною спілкувався рідко. Тільки по святам. Коли мені виповнилося п’ятнадцять, батько переїхав жити до Галини. Не одружився, просто співмешкали. Бабуся, його мама, була суворого виховання, не схвалювала такої поведінки батька, і щоб покарати його, подарувала мені свою частку в квартирі, коли мені виповнилося вісімнадцять років.

Коли мені виповнилося двадцять років, протягом одного року пішли одна за одною і бабуся (мама батька), а потім і моя мама. Я перебралася жити у подаровану мені квартиру. Батько спочатку, поки я не закінчила навчання, допомагав мені матеріально. Я вже закінчила навчання в університеті, влаштувалась працювати, коли батько вирішив підселити до мене дочку своєї Галини. Просто кажучи тато з Галиною вирішили позбутися цього вантажа. Чому «вантажа»? Зараз зрозумієте. Бабусина квартира була двокімнатною. Життя з цією дівчиною мені уявлялося в райдужних тонах. По-перше, думала я, дві кімнати, дві дівчини – цілком можемо ужитися. По-друге, комунальні послуги на двох тягнути легше, ніж одній.

По-третє, ми можемо встановити графік прибирання. По-четверте, з подругою веселіше. Але все виявилося зовсім не так. Дівчина виявилася неохайною наха бницею. Вона не платила свою частку за комуналку, включала музику голосно, коли їй це заманеться, збиранням не займалася зовсім, ванну займала годинами. Мабуть, через це мати і вигнала її з дому. Я сказала батькові, щоб він виrнав цю поrань з квартири. — Половина квартири моя, кого хочу, того й пускаю туди жити, — відповів він. Повертатися до бабусі за материнською лінією не хочу. Можу виставити свою частку на продаж, але тато не заслуговує на таке ставлення. Адже він може розлу читися зі своєю, і де йому жити? Поки плачу комуналку і думаю, як мені вижити цю особу з квартири?