Батьки Артема, дізнавшись, що він обрав саме Ларису, поставили ультиматум. Якщо він хоче, щоб батьки дали грошей на весілля, тоді родичі Лариси не повинні брати участь у церемонії

ПОЛИТИКА

Коли Артем оголосив удома, що одружується з Ларисою, вдома вибухнув сkандал. Мати кричала, що не прийме в сім’ю таку бід ність. -Ти з глузду з’їхав? У батьків нічого немає, тільки квартира двокімнатна. Я думала, що ти з нею просто так гуляєш, але одружишся з гідною дівчиною! Мало що навколо хороших дівчат? Ось, наприклад, Аліса, донька дядька Сергія… -Мамо, перестань, я вже все для себе вирішив. Вже десять років батько Артема працював в Америці, весь заробіток він надсилав на батьківщину.

Вони за ці гроші відбудували будинок, купили дачу, машину, зробили дорогий ремонт. Батьки себе через це уявили мільйонерами і не гребували лихословити на людей із середнім статком. Артем цього не любив. Увечері довелося вислуховувати ще лекцію від батька, яка Лариса невідповідна партія для нього. Однак розмови батьків ніяк не впливали на рішення хлопця, адже він щиро її любив. Незабаром вони подали заяву до РАГСу.

Тоді батьки зрозуміли, що син не схаменеться і зробили свій хід: -Якщо хочеш, щоб ми профінансували ваше весілля, тоді маємо умову. Ми не хочемо, щоб на ній були родичі Лариси, можна лише батькам прийти. Артем глянув на батьків, покрутив пальцем біля скроні. Він зібрав свої речі і пішов з дому жити з Ларисою на орендованій квартирі. Весілля грати не стали, просто розписалися. Артем хотів всього досягти сам і на батьків не розраховував. Він не збирався спілкуватися з ними, доки вони не приймуть його вибір.