Вирішила я прямо за столом вручити ключі від квартири зятю, але тієї миті сталося те, що я порахувала знаком згори і поміняла своє рішення

ПОЛИТИКА

У мого зятя характер непростий, але я завжди вважала, що стосунки у нас хороші. Я намагалася ставитися до нього з розумінням, прийняти його таким, яким він є, мені здавалося, що і він приймає і шанує мене. Нещодавно я отримала квартиру у спадок від своєї родички, спочатку здавала її в оренду. Дочка моя зі своєю родиною тулиться у невеликій, двокімнатній квартирі.

Подумавши, я вирішила подарувати їм свою другу квартиру, щоб вони здавали її в оренду, а гроші могли витратити, наприклад, на поліпшення своїх житлових умов. Я хотіла подарувати їм ключі від помешкання на Новий рік. Але перед Новим роком вся наша сім’я зібралася за столом, щоб відзначити день народження моєї старшої онуки. Під час святкування зять втратив телефон, усі почали його шукати, щоб простіше було його знайти, я вирішила одразу зателефонувати.

Телефон знайшли, але я побачила, що він на мій номер поставив фотографію якогось помийного собаки. Мені здається, що це явно відбиває те, як він ставиться до мене. Зять зніяковів, помітивши, що це від моєї уваги не вислизнуло. Мене це шалено обра зило, я вирішила, що їм нічого дарувати не буду. З роками я не молодшаю, можливо, що ці гроші мені самій знадобляться.