Минулої зими наше містечко потрясла новина. Женя вивіз після сварkи дружину з сином в ліс і залишив там

ПОЛИТИКА

Мій сусід колись дуже погано вчинив зі своєю дружиною і сином. Я Женю знала мало не з пелюшок, ріс на моїх очах, будучи дитиною забезпечених батьків, його балували. І вже в дитинстві було зрозуміло, що ні до чого хорошого це не призведе. Ніколи не забуду, як рятувала з рук ще шестирічного Жені маленьке кошеня, коли він збирався в рамках гри проводити над бідною твариною досліди. Женя ріс еrоїстом без співчуття. Коли виріс, став відчайдушним кар’єристом, який домігшись великих кар’єрних успіхів, вирішив і сім’ю створити. Його дружиною стала поступлива, тиха, скромна молода дівчина.

Історія їхнього знайомства мені була невідома, але я знала від сусідів, що Алла вихованка інтер нату, у якої нічого і нікого немає. Пізніше склалося відчуття, що Женя навмисно вибрав таку дівчину, щоб ніхто за неї не заступався, щоб їй нікуди було йти. Часто я зустрічала Аллу з синцями, мені було її чисто по-людськи шкода. Я все сподівалася, що вона піде від нього, але вона продовжувала жити з цим тираном і навіть наро дила від нього сина. Це чоловіка не пом’якшило. Минулої зими наше містечко потрясла новина.

Женя вивіз після сварkи дружину з сином в ліс і залишив там. Могло статися непоправне, але їх знайшов молодий лісник. Після цього Алла вийшла заміж за лісника. Люди намагалися обходити Женю стороною, знаючи, як він вчинив з дружиною і рідним сином. Зараз йому сорок. Батьків немає в живих давно. У Євгена виявили важке захво рювання на останній стадії, він проходить ліkування, поруч з ним немає нікого, хто б його підтримував. Останнім часом він якось зажурився, змарнів, зникла жорстокість з його очей, але мені особисто все одно його не шкода.