Олег Семенович помітив молодого хлопця, який жебракував у парку, та вирішив підійти до нього. Хлопець ще не знав, як його життя зміниться

ПОЛИТИКА

Проїжджаючи повз міський парк, Олег Семенович помітив молодого хлопця, який сидів на лавці жебракував. Це був один із рідкісних щодо вільних днів чоловіка, щось його привабило в тому хлопці, він не зміг пройти повз нього. Він зупинив машину та підійшов до нього. – А чого ти тут сидиш? – звернувся він до нього. Хлопець повільно підняв на нього великі зелені очі. — Не знаю, мені просто нікуди йти. Чоловік похитав головою. — Зовсім нікуди? Хлопець кивнув головою.

Він був вихованцем інтернету, після виписки йому дали будинок, але він нещодавно згорів під час пожежі, і хлопець залишився на вулиці. — А як тебе звати? – Сашко. Олегу Семеновичу зателефонували і покликали на термінову співбесіду. Чоловік дав хлопцеві кілька великих купюр і пішов. Але молодик не виходив у нього з голови кілька днів. Думки чомусь постійно до нього поверталися. У результаті чоловік не витри мав і вирішив, що з цим треба щось робити. Вирішив допомогти молодій людині, дати їй шанс на гарне життя.

Він знову пішов до того місця, Сашко так само сидів там. Він запропонував йому доnомогти з роботою та житлом. Незабаром хлопець почав працювати в його фірмі, він також зняв для нього кімнату. Хлопець був тямущий, одразу влився у процес, Олегу Семеновичу був дуже вдячний. Минуло з того часу 10 років, Олег Семенович, посміюючись, каже, що доnомагаючи хлопцеві, він насамперед доnоміг сам собі, адже таким чином знайшов дуже вірного друга та товариша.